Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SAC , VAYNE MIGHTY ASSISTANT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy da się w tych skryptach ustawić jakoś ,zeby trzymał się od przeciwników na pewną odległość i w tym samym czasie atakował tak jak na poniższym filmiku? :

http://www.youtube.com/watch?v=3QHMB7jldIQ&feature=player_embedded#t=50

I jak mógłby ktos mi podać opisy tych opcji w owych skryptach ;) Albo jak ustawić najpotrzebniejsze funkcje.

I do tego pytanie czy ten skrypt vayne mighty assistant musi miec jakąs konkretną nazwe czy to bez różnicy , żeby działało z SAC em?

I jak macie jakieś porady jak grać Vayne to nie krępujcie się ;)

@edit;

Rozkminiłem ,że postac chodziła na tym filmiku dzieki SAC'owi. Raczej już wszystko wiem ale jednak jeśli ktoś chce może przetłumaczyć mi te opcje oraz po tym zamknąć temat.

Jak macie jakies rady dot. gry vayny na tym skrypcie bądź bez to piszcie.

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Nie musi mieć konkretnej nazwy. Jak grać Vayne na skrypcie? Jeśli nie grasz dużo ADC to farmisz do 6 lvl, wchodzisz w jakieś ostrzejsze trade - często kończą się killem. (SAC używa Tumble w MousePos)

Nie potrzebujesz żadnego tłumaczenia opcji, ustawiasz Auto E w Mighty Assistant na konkretny klawisz i tyle.

Opublikowano

Ja trzymam spacje i efekty są zajebiste.
Mam 2 skrypty, te polecane : SaC no i Mighty Assistant.
Pięknie działa, świetne Tumble'y , pozycja w TF'ie utrzymana.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...