Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy mogę to zgłosić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostałem oszukany... Dokładniej, 25 zł sms jakiś kod do metka... Kod mu podałem, passy do konta nie działają. Teraz pytanie, czy mogę to zgłosić? Wszystkie SS z rozmowy mam...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Jeżeli regulamin gry nie zabrania sprzedaży kont to tak.

Jeśli nie zabrania to zgłoś o Wyłudzenie

Opublikowano

@Up

Gdzie to mogę zgłosić dokładniej?

Regulamin gry? Hmmm... Kupiłem od znajomego na GG, podałem mu kod do IS, a on podał mi passy fałszywe, które nie działają

1394047278-U990178.png

Opublikowano

@Up

Gdzie to mogę zgłosić dokładniej?

Regulamin gry? Hmmm... Kupiłem od znajomego na GG, podałem mu kod do IS, a on podał mi passy fałszywe, które nie działają

Nie znam się na tym.

zgłoś się z tym na policje oni ci powiedzą co zrobić itp.

Opublikowano

Wątpię żeby policja zajęła by się tym...

Sam nie pójdę, z rodzicami tym bardziej, nie chce ich w to mieszać. Wątpię żeby coś się dało z tym zrobić

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Wątpię żeby policja zajęła by się tym...

Sam nie pójdę, z rodzicami tym bardziej, nie chce ich w to mieszać. Wątpię żeby coś się dało z tym zrobić

Wiesz jeżeli nie jesteś pełnoletni to jeżeli chcesz cos tym zrobić muszą rodzice.

Ale najpierw.

postrasz go troszke być może przestarszy się i zwróci oczywiscie nie w taki sposob ''Oddaj kase bo cie zaj*bie''

napisz czy chce załatwic sprawe polubownie czy też nie

ale jeżeli zaczniesz zgłaszać to policz czy się to opłaci.

najlepiej jakbyś olał to i zgłosić adminowi o zbanowanie go.

Jeżeli to Komar1911 [podejżewam bo tez mnie w pewnien sposob oszukal na sm do metka] to masz załatwione oszukał już nie jedną osobe

Opublikowano

Najgorsze w tym wszystkim jest to że zrobiłem tak: Mam abonament... Ale wolałem kupić nową kartę i z niej wysłać SMS, więc kupiłem także doładowanie za 20 zł. Razem 25 zł. Wysyłam SMS i jakaś blokada, więc z tego nie wysłałem...Więc z abonamenty wysłałem i 25 zł- Razem -50zł Tylko że 25 zł na tej nowej karcie mam, tylko nie mam co z tym zrobić...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Najgorsze w tym wszystkim jest to że zrobiłem tak: Mam abonament... Ale wolałem kupić nową kartę i z niej wysłać SMS, więc kupiłem także doładowanie za 20 zł. Razem 25 zł. Wysyłam SMS i jakaś blokada, więc z tego nie wysłałem...Więc z abonamenty wysłałem i 25 zł- Razem -50zł Tylko że 25 zł na tej nowej karcie mam, tylko nie mam co z tym zrobić...

podaj jego nr gg na pw i nick jakim sie posługuje.

Opublikowano

Wiesz jeżeli nie jesteś pełnoletni to jeżeli chcesz cos tym zrobić muszą rodzice.

Ale najpierw.

postrasz go troszke być może przestarszy się i zwróci oczywiscie nie w taki sposob ''Oddaj kase bo cie zaj*bie''

napisz czy chce załatwic sprawe polubownie czy też nie

ale jeżeli zaczniesz zgłaszać to policz czy się to opłaci.

najlepiej jakbyś olał to i zgłosić adminowi o zbanowanie go.

Jeżeli to Komar1911 [podejżewam bo tez mnie w pewnien sposob oszukal na sm do metka] to masz załatwione oszukał już nie jedną osobe

To od mi miał sprzedać konto do MC, ja w metka nie gram, więc go do supportu nie zgłoszę...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

To od mi miał sprzedać konto do MC, ja w metka nie gram, więc go do supportu nie zgłoszę...

zgłoś tego 'gracza' do metka o zbanowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...