Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z łocznem Ftpp czyli WinSCP POMUSZCIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wtemacie mam Winscp nie nie chce mi się połonczyć sewrer na plikach taki neismialu wpisuje

Nazwa hosta:25.71.78.100

Numer portu:22

nazwa uzytownika:root

hasło:takiniesmialy wpisywalem też niwsmiały i nic

DLACZEGO TAK POMOCY!!

Chcesz kupić paczkę do cs'a BaseBuilder 7.0 unikat pod dedyka? Pisz GG 48700834

Opublikowano

Tak jak wtemacie mam Winscp nie nie chce mi się połonczyć sewrer na plikach taki neismialu wpisuje Nazwa hosta:25.71.78.100 Numer portu:22 nazwa uzytownika:root hasło:takiniesmialy wpisywalem też niwsmiały i nic DLACZEGO TAK POMOCY!!

jprdl. naucz sie pisać po polsku i dopiero wchodź na forum. Nie mówie że pisze idealnie ale to to masakra... :/

a co do pytania do wpisz na konsoli /etc/rc.d/netif restart po sysinstall. i za każdym razem gdy chcesz się połączyć.

nlcEZxg.png

Opublikowano

Tak jak wtemacie mam Winscp nie nie chce mi się połonczyć sewrer na plikach taki neismialu wpisuje Nazwa hosta:25.71.78.100 Numer portu:22 nazwa uzytownika:root hasło:takiniesmialy wpisywalem też niwsmiały i nic DLACZEGO TAK POMOCY!!

zły poddział ; /

Opublikowano

Gdy się zalogujesz do maszyny to wpisz "sysinstall" i wejdź w zakładkę "Network coś tam" <- nie pamiętam :P I tam uzupełnij wszystko jeszcze raz. 255.255.255.0 zmień na 255.0.0.0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...