Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Soccerstar kupon

matikati1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam prosze o pomoc

Bo zaczołem grać odnowa w soccerstar i paczę na moją pocztę na portalu wp i tam mam jakiś kod na euro 2012 i jak go uzyc ?

to co miałem w wiadomości:

Witaj XXXXXXXX,

Znasz już SoccerStar - pełną humoru piłkarską grę RPG od twórców Shakes & Fidget?

Coś nowego!
SoccerStar to pierwsza gra przeglądarkowa o piłce nożnej, w której nie wcielasz się w menedżera ani trenera, ale w stworzonego przez siebie piłkarza, którego możesz poprowadzić do sławy!

Prezent na Euro 2012:
Z okazji rozpoczęcia Euro 2012 chcemy podarować Ci bon o wartości 10 EUR! Wystarczy, że wprowadzisz ten kod w menu gwiazdek w opcji Kupon:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
(SN: xxxxxxxxx)

Kupon jest ważny do dnia 7.7.2012 włącznie. Można go zrealizowaćwyłącznie na konto poprzez kupon akcji lub PaysafeCard akcji. Wypłatawartości bonu nie jest możliwa.

Wejdź do gry tędy!
Życzymy dobrej zabawy!
TwójShakes & Fidget - The GameZespół
s3.sfgame.pl

Prosze o pomoc!

Opublikowano

Mogłeś zasilić swoje konto PSC 45złotych , lub zasilić konto Soccerstar , SF lub innymi grami , teraz już jest nie ważny , więc go nie wykorzystasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...