Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Warto kupić Veigara jako postać pod AP?

JestePatryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema miałem okazje pograć w lola i uzbierałem 1400 i zastanawiam się na kupnem veigara i skina Biały Mag veigar Mam już jaxa ale żadnej postaci pod AP poradźcie czy warto wziąć veigara i tego 2 skina ;) Czy zbierać i brać lee sin jeśli nie veigar.

Opublikowano

Veigara sie opłaca na małym Lvl'u. Potem na rankedach w wyższych ligach zdaża się ze banuja.

Postać ci polecam. Łatwa i przyjemna + dmg. Kassadin średnio przydatny bez Run bo sie nafeedować musi.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Skin średni, lepiej zatrzymać sobie rp i potem dorzucić do czegoś lepszego z promocji czy coś.

Veigar osobiście jako pierwszy ap może być, ma mocne combo, aoe stuna, opanowany potrafi zrobić miazgę.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Osobiście najpierw polecam Ci się rozegrać postacią i potem kupić skina.

Co do Veigara :

-klatka ze stunem

-harass

-DMG

-mocne combo

-wysokie przeliczniki

Opublikowano

Veigar to straszny DMG na kombo może zjechać nawet nafeedowanego gościa z full hp.

Co do skina polecam nim zagrać bo może tak być że ci się nie będzie nim dobrze grało i nie będziesz nim grał.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...