Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]TD z USA

michalmonika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

T40 jest pojazdem świetnym, dobre camo, pancerz coś odbija. Do tego jego dwa największe plusy - 105mm i 400m widzenia.
Wolverine jest niezły, ale osobiście mnie jakoś nie zachwycił. Przeciętny. Ot co. Pancerz coś odbije, mobilność mobilnością, niezłe camo, niezłe działo, wieża. Przyjemny, jednak nie jest jakimś koksem.

Opublikowano

@UP

T40 też grałem i poszedłem w Hellcata i się na nim zatrzymałem.

A co do Jacksona to jakbym szedł od T40 to też bym go miał,ale chyba opyla się odkupić easy8,żeby ominąc 1 czołga chyba :)

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

Ale nie wiem,które czołgi lepsze

to jak uzyskujesz odpowiedź "idź przez hellcata" to nie pisz, "nie bo nie lubię hellcata, ale którą mam iść?"

No kurwa, temat bezsensowny jak tak T_T

shoob.png

Opublikowano

Ja mówię,że jednego nie lubię,a wy mi odrazu,że to jakiś troll temat.Jak są jakieś lepsze czołgi niż hellcat i lepsze niż te w linii z Jacksonem to napiszcie...

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

Prototyp T28 - obracana wieża, dobry pancerz przedni, słaby pancerz wieży, mobilniejszy od T28, dobre działo.

T30 - bardzo dobra wieża, dobre działo, słaby pancerz, obrotowa wieża, dosyć mobilny.

E4 - Bardzo dobre działo, dobry pancerz przedni,wieża obraca o 180 stopni, mobilny.

Linia Jackson'a.

T28 - lepszy pancerz od Prototyp'a, dobre działo, nie ma wieży, mało mobilny.

T95 - potężny pancerz, dobre działo, nie ma wieży, wgl się prawie nie rusza, w mieście często na 1 linie jak rzuca top tank.

E3 - pancerz lepszy od E4, lepsze działo, nie ma wieży, mało mobilny

Ja bym robił 2 linie na raz.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...