Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayStation3 czy PlayStation4

-Penetrator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam zamiar zakupić sobie Play Station ale nw jaką wersje czy Play Station 3 czy Play Station 4.

- Czy będzię działała FiFa 14, GTA V i Battlefield 4 na Plasy Station4 czy to gry tylko na Play Station 3 ?

- W pewnym artykule o Play Station 4 przeczytałem takie coś : "...Podstawą będzie abonament PlayStation Plus, umożliwiający grę w trybie multi, co będzie dotyczyć niemal wszystkich tytułów z wyjątkiem gier free-to-play." Czy z Play Station Plus zrobi się coś na podobę Xbox Live Gold?

Co lepiej opłaca się kupić ?

xazaa.png

Opublikowano

Co do BF'a 4 i Fify 14 te gry będą na PS4. Natomiast RockStar co do GTA V leci sobie w ch*ja podobnie jak z zapowiedzią tej gry na PC'ta. Moim zdaniem będzie, a wpierw wydali ją na PS3 aby ludzie kupili, a potem kupili raz jeszcze aby zagrać na nowych konsolach ^^ Ale to tylko moje przypuszczenie, wątpię aby RockStar odpuścił sobie tą gre na nową generację, bo jest zbyt dużo chętnych ;D

Co do Playstation Plus tak jak zacytowałeś, tak będzie on niezbędny, jednak moim zdaniem nawety gdyby nie był to usługa ta jest warta świeczki, bo jednak 3 tytuły co miesiąc piechotą nie chodzą. Ja osobiście czekam na nową konsolę, ponieważ nie widzę sensu kupowania konsoli starej generacji (mimo, że ma być wspierana do 2015) a potem wymieniania jej na nową. ;) Także sam musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie. Poniżej masz linka do preorderu gier na PS4

http://www.euro.com.pl/gry-playstation-4.bhtml 

Pozdrawiam

Opublikowano

Hymmm chętnie kupił bym Play Station 4 bo zależy mi na GTA 5, FiFa 14 i Battlefield 4 a i aby neta mógł bym podlączyć przez rutera albo WiFi.

xazaa.png

Opublikowano

Mam pytanie czy grając w bfa 4 na ps4 będe mógł grać z kolegami z ps3. Oni zamierzają kupić ps3 a ja ps4 i jak nie będziemy mogli grać razem to jednak kupię ps3, głównie chodzi o bf4 ale chciałbym się dowiedzieć też co z innymi grami "online"

Opublikowano

Mam pytanie czy grając w bfa 4 na ps4 będe mógł grać z kolegami z ps3. Oni zamierzają kupić ps3 a ja ps4 i jak nie będziemy mogli grać razem to jednak kupię ps3, głównie chodzi o bf4 ale chciałbym się dowiedzieć też co z innymi grami "online"

Będziecie mogli razem zagrać nawet gry ktoś z was ma PS 4 a inni PS 3 ponieważ wszyscy są podłączeni do jednej usługi PS Network

Opublikowano

Raczej tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...