Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słoń

KASH_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś mnie podkusiło żeby napisać swój wywód na temat elephanta. Słoń jako zajebisty raper, czyli (demonologia, chore melodie, i ta epka ludzie coś tam). A po szkole wyrzutków i tak zapowiadaną d2 to GÓWNO JEBANE. Co by tu powiedzieć słoń jako monotematyczny wacek, który kurwa dzierga ten sam temat od 2000 roku, a po 2009 stało się nudne. Flow coś podrepoerował na d2 ale i tak chujowo. Japierdole chyba nie mam gorszej płytki niż "szkoła wyrzutków" O chuj teraz to mam cykać dupe po stado spierdoleńców co nawet krążka nie kupią a będą mówić że jestem debilem bo hejtuje elephanta, ehh. Na koniec powiem, niech mnie nie chejtują osoby które nawet jego płyt nie mają. kogo kopią jest elephant ? a jego :

200px-Necro.JPG

Ale gimby i tak nie znajo, pozdro

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

Słon jest kopią Nekro?

No kurwa nie sondze, to ze ktos ma podobny styl to odrazu kopia? Tok myslenia przyjebanych dzieci z gimnazjum xD

Słon był jest i bedzie jednym z topowych artystów na polskiej rap scenie, przesłuchasz D2 to ci pizda opadnie i jeszcze bedziesz skamlał o płyte, elo.

Opublikowano

Słon jest kopią Nekro?

No kurwa nie sondze, to ze ktos ma podobny styl to odrazu kopia? Tok myslenia przyjebanych dzieci z gimnazjum xD

Słon był jest i bedzie jednym z topowych artystów na polskiej rap scenie, przesłuchasz D2 to ci pizda opadnie i jeszcze bedziesz skamlał o płyte, elo.

Serio kurwa? Słoń to noskill, zarabia na gimbusach, jest monotematyczny, co płytę to samo, flow takie samo jak w 2k9, czyli chujowe.

Choć nie przepadam za horrorcorem, Necro to wyższa liga. D2 jest chujowe, sprawdzę tylko dla ripa. Elo.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Słon jest kopią Nekro?

hahahahahahaha nie, kurwa nigdy nie będzie lepszy od Necro ale ty kurwa będziesz mimo wszystko pierdolił bez znajomości języka, Necro>Słoń i kurwa koniec kropka wpr.

topka, no zgodzę się, tylko POLSKA SCENA RAPOWA W WIĘKSZOŚCI JEST DO ODJEBANIA W CZTERECH WERSACH.

Opublikowano

Serio kurwa? Słoń to noskill, zarabia na gimbusach, jest monotematyczny, co płytę to samo, flow takie samo jak w 2k9, czyli chujowe.

Choć nie przepadam za horrorcorem, Necro to wyższa liga. D2 jest chujowe, sprawdzę tylko dla ripa. Elo.

Ojej :C

hahahahahahaha nie, kurwa nigdy nie będzie lepszy od Necro ale ty kurwa będziesz mimo wszystko pierdolił bez znajomości języka, Necro>Słoń i kurwa koniec kropka wpr.

topka, no zgodzę się, tylko POLSKA SCENA RAPOWA W WIĘKSZOŚCI JEST DO ODJEBANIA W CZTERECH WERSACH.

czytac sie naucz pozniej sie wypowiadaj, nigdzie nie napisałem, ze jest lepszy nawet nie porównałem go do niego, maja podobny styl i tyle... to tylko jedna osoba moze tak nawijac, jak mnie ten kraj wkurwia

Opublikowano

czytac sie naucz pozniej sie wypowiadaj, nigdzie nie napisałem, ze jest lepszy nawet nie porównałem go do niego, maja podobny styl i tyle... to tylko jedna osoba moze tak nawijac, jak mnie ten kraj wkurwia

bol dupy gimbazy bo ktos pojechal po ich idolu, smutne

Opublikowano

Mnie też ten kraj wkurwia, owszem w pierwszej części jebłem się, nie pisałeś tak i chuj, zdarza się więc spierdalaj ode mnie. Nie zmienia to faktu że piszesz bzdety typu "elefant to jest top pl rapu", no i masz kurwa za to hejta, bo mijasz się z prawdą i pierdolisz psychofańskie litanie, powiedz mi jak on niby ma być obok Mesa? Bo ja widzę zajebiście wielką przepaść między nimi, zwykły przeciętniak vs ultra skillsy. Topka po chuju.

Po za tym podobny styl, to nie jest tylko to o czym ktoś rapuje bałwanie tylko całokształt umiejętności MC's. Ty oceniasz go po treści, ja po skillsach.

Opublikowano

Słon jest kopią Nekro?

Słoń topowy ?

Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha.........

Jeblem :D

Rap o gownie w dodatku bez sensu

Słoń był i jest zerem

D2 jak i inne jego płyty to DNOO (przez dwa O )

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

slon- teksty plytkie jak warta o niczym sensownym nie rapuje wedlug mnie powinien zaprzestac tego co robi

jprdl posłuchaj sobie pierw jego piosenek a nie piszesz bo tak Ci się wydaje. Jego piosenki mają sens np. Masz robotów, szczerze. Nie nagrywa tylko o trupach...

Opublikowano

jprdl posłuchaj sobie pierw jego piosenek a nie piszesz bo tak Ci się wydaje. Jego piosenki mają sens np. Masz robotów, szczerze. Nie nagrywa tylko o trupach...

Dokładnie :) , jak dla mnie dobre kawałki i dobrze się słucha :)

Opublikowano

owszem moze i mi sie wydaje ale to ze ma ze 3 piosenki fajne nic nie znaczy :) a poza tym dalem tylko swoja opinie bo kazdy ma do tego prawo moze kiedys sie skusze zeby posluchac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...