Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rework rengar?

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio na youtube zauważyłem filmik który przedstawiał nową postać jinx i był wspomniany rerwork rengara w nowym patchu. To prawda?

Opublikowano

Jak wiemy Rengar jest jedna z najtrudniejszych postaci do zbalansowania ( sam Riot tak twierdzi) tak wiec bedzie raczej balansowany... nie nazwal bym tego reworkiem :)

Opublikowano

Tak, będzie rework. Podobno zamiast W będzie miał skillshota, ale kto wie co Riot odjebie teraz ;/

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Psują? To jest balansowanie. Może dla ciebie gra dariusem była fajna, ale co miał enemy team powiedzieć? To jest porażka, jeśli darius ogarnia to z mostu był lose dla enemy.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Rework jak najbardziej właściwy.

Obecnie na topie robiony pod E niszczył linię, najczęściej wbijał first blooda.

Riot postępuje właściwie w tym kierunku, chociaż ja bym się skupił na reworkach tych mniej popularnych postaci.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

No chyba RIOT sobie żartuje. Mam nadzieje, że nie zepsują tego E jakoś bardzo. Bo jeśli zmienią go na rengara który już nie zdejmie adc, apc na triple Q + pare aa to dziękuje ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...