Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zmiana daty na origin FIFA14

Skipp70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nwm czy w dobrym dziale napisałem, ale jak w złym to poprosze przenies. Albowiem wczoraj zainstalowalem fife 14 i dzisiaj chciałem zagrac przez neta i napisało mi że nie mam 16 lat czy coś takiego :/ jak można zmienic date w orgin bo zaznaczłem 1998 a nie wiedziałem że trzeba miec 16 lat żeby grac przez neta

Opublikowano

Kontakt z supportem i prośbą o zmianę daty urodzenia. Inaczej nie ma szans na odpalenie FUT. Juz nie jedna osoba w taki sposób zakończyła swoją przygodę z Origin. ;)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ok napisze a w pon zadzwonie tylko jeszcze taki problem jak chce napisac i mi wyskakuje zeby zalogowal sie na orgin i pisze mój login i hasło i nie działa a jak chce się zarejstrowac to pisze ze nie ten moment -.- a jak zadzwonie to też mogą zmienic ? bo mój brat zadzwoni xD

Opublikowano

Tak. :) To również kontakt z supportem. Co do logowania... Może mają jakieś problemy techniczne? Ostatnio u nich coś się złego dzieje. :)

Opublikowano

A jesteś w 100% pewny że zmienia mi date jak mój brat zadzwoni ?

Pewny nie jestem na 100%. Musisz im powiedzieć, że się pomyliłeś. Żebyś prawdy tylko nie powiedział bo tak to odrzucą prośbę. :)

Opublikowano

Dosłownie pół godziny temu skończyłem rozmowe <3 kazali mi zrobic nowe konto z prawidłową datą i zrobiłem i przenieśli fife + złote paczki i wszystko działa wspaniale <3 nice !! 2 tematy do zamknięcie ten i fifa 13 zakup :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...