Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Warto

Melonex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie jestem fanem snajperek, ale z tego co pamiętam jest to to samo co SVD, więc możesz kupić.

Opublikowano

Witam mam pytanko czy warto kupować czarną mante dla mandosa ?

To to samo co SVD, SVD to to samo co Uber snajperka stefana, więc można powiedzieć że najlepiej jest kupić snajperkę stefana bo to to samo a jest tańsze, jeżeli manta jest na promocji np za 2000 to kup, bo się opłaca.

mhraed.png

Opublikowano

To to samo co SVD, SVD to to samo co Uber snajperka stefana, więc można powiedzieć że najlepiej jest kupić snajperkę stefana bo to to samo a jest tańsze, jeżeli manta jest na promocji np za 2000 to kup, bo się opłaca.

Ale melonexowi, chodzi pewnie o tę dzisiejszą promocję: czarna manta, głupol goddarda i garnitur. myślę że warto, chociaż możesz poczekać i kupić np. czarną mantę/panzerhunter 39 (jakoś 2200F) i osobno ( oczywiście w deal of the day ) kradzioną super ręczną armatę harrego (około 1500F). I masz świetny zestaw, tylko stroju nie masz, ale myślę że poczekasz to znajdziesz tani bardzo fajny, duży strój ;)

Opublikowano

Oplaca sie i to bardzo. Przecena dosc duza. Manta jest jak SVD, ale ma bonusik-ma tlumik czyli jest cichsze ;p Mi osobiscie fajnie sie gralo niekanonem (roy odpowiednik) wiex polecam!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

W porównaniu do Panzerniszczyciel, który w DOTD jest za 1999 a normalnie 6999 się nie opłaca ;p

Poza tym snajperkami gra się na daleki zasięg (mandos ma tylko 80hp), więc i tak, nikt nie usłyszy naszej snajperki ;)

Opublikowano

Snajperka jest dobra, ale warta kupna jedynie na przecenie.

Spoks można zamknąć sory że nie odpowiedziałem normalnie ale jak kiedyś mówiłem mam buga na mpc i musze cytować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...