Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

boks

bfffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem trenuje od roku i nadal jakby nie daje rady tzw mam treningi od 20:30 do 23 i nie mam pod konirc sił jak zmniejszyc zmęczenie odnosnie godziny?

Bywalec
Opublikowano

Zapisz się do innego klubu. Po 2 jakim cudem nie dajesz rady ćwicząc od roku? Do jakiego klubu w takim razie chodzisz?

Opublikowano

Po prostu chodI mi oto ze pod koniec treningu jest mi słabo :( gdyz chce mi się spać a chodze docklubu najleoszego w mieście :) sportclub

Opublikowano

idź spać o 3 h wcześniej i nie grzesz po nocach :) (rękoma)

wypij jakies capucino :D <heh> lub kafe albo jebnij energy drinka lub innego mamrota ktory cie pobudzi

ZAPRASZAM DO OCENIANIA DISSóff

Nakou vs aprzestan > www.mpcforum.pl/topic/1053579-pojedynekdiss-vs-ktos-d/#entry8994553

Opublikowano

Dziwne masz godziny treningów hehe, nie macie wcześniej ? Ja trenowałem, to trening zaczynał się od 17, potem 2ga tura 19;00.

Może prześpij się przed treningiem ? Pij napoje izotoniczne na treningu.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Pije napoje no wiem ze dziwne przespać się nie zanardzo mam czas bo kończe o 14\15 srednio i musze zjesc odrobic lekcje wkuc na sprawdzian i jest 19 :( a mam kawałek na bikd więc o 19:40 wyjezdzam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

nie zmienisz tego.. albo musisz sobie z tym poradzić, lub poprosić o zmianę godzin, albo odejść gdzie indziej..

eminem8mi_nwpxwws.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...