Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bicie bohaterow

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Wgl nie ogarniam jak mam bic boty/playerow. Wystarczy ze zleci sie jeden. Cofam sie za te moje pomocnicze moby a bot dalej leci za mna a jak chce mu sie postawic to mam pewnego deda. Napiszcie proszę jak mam bic te boty. Z gory dzieki za pomoc ;)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Przejdz trening tam wszystko masz.

A jak w grze harrasuj wrogiego bohateraz z hitów aż będzie miał pół hp wtedy walisz full kombo i jakim bohaterem grasz ??

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Oglądnij jakieś poradniki na youtube jak i na forum,przejdź trening bojowy . Polecam Ci także na początku iść na daną linie,potem bić miniony a następnie jak masz już jakieś itemy dopiero się bić z wrogami ,np. jak grasz masterem to dajesz Q i na przeciwnika , potem załączasz E i go bijesz z prawym przyciskiem myszy-pamiętaj również o nie wchodzeniu pod wierzę .

Opublikowano

Polecam przeczytać mój poradnik w Twoim wcześniejszym pytaniu.

Ogólnie, to nie jestem za tym, żebyś prosił o pomoc w związku z tym na forum, czy gdziekolwiek,

ponieważ jak dla mnie, każdy gracz powinien się nauczyć grać sam.

Pamiętam czasy, kiedy nie potrafiłem za cholerę zabić Annie bota, a teraz się z tego śmieje,

ogólnie mam bardzo ciekawe wspomnienia z moich początków w lola.. Piękne czasy.. Kiedyś ta gra była lepsza..

Opublikowano

Prawy przycisk myszy sie strzela, z Q i W wali spelle, i R to super spell, i chodzisz prawym przyciskiem myszy też, i wal tych czerwonych, bo niebiescy to są twoi jak coś.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Na początku (Boże, jak można nie przejść intra :O) masz wszystko opisane, co i jak należy robić, aby nie zginąć, jak kupować, jak i również masz opisany atak. Lub po prostu przypatrz się innym, jeśli pominąłeś fakt intra (co jest niemożliwe dla początkujących).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przeszdełem z 2 razy samouczek -,- Ale tam nie bylo nic o tym jak bic boty.

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Prawy przycisk myszy sie strzela, z Q i W wali spelle, i R to super
spell, i chodzisz prawym przyciskiem myszy też, i wal tych czerwonych,
bo niebiescy to są twoi jak coś.

Opublikowano

Autorowi chodzi chyba o miniony/creepy. I co do faktu bicia ma na myśli lasthit.

Co do lasthitów, to trzeba niestety poćwiczyć, ostatnie uderzenie/strzał w miniona/creepa oznacza jego śmierć i pieniądze dla Ciebie.
To samo tyczy się innych graczy.

Jeżeli jednak chodzi Ci o bohaterów CPU (Boty), to musisz wiedzieć, że one mają zapisane ścieżki ( co mają robić w takiej, a w takiej sytuacji itd.).
Grają poprostu logicznie: brakuje im hp to wracają do miasta, jesteś w zasięgu to atakują.
Można je pokonać, tu paradoksalnie grając nielogicznie, CPU nigdy nie zaatakuje Cię pod twoją wieżą.
Za to ty robisz co chcesz....

Najlepiej atakować pod swoją wieżą, lub na środku aleji, za własnymi minionami/creepami.
Co tego jak zabić, musiałbyś odpowiedzieć na pytanie: Jakim czempionem?

Opublikowano

Autorowi chodzi chyba o miniony/creepy. I co do faktu bicia ma na myśli lasthit.

Co do lasthitów, to trzeba niestety poćwiczyć, ostatnie uderzenie/strzał w miniona/creepa oznacza jego śmierć i pieniądze dla Ciebie.

To samo tyczy się innych graczy.

Jeżeli jednak chodzi Ci o bohaterów CPU (Boty), to musisz wiedzieć, że one mają zapisane ścieżki ( co mają robić w takiej, a w takiej sytuacji itd.).

Grają poprostu logicznie: brakuje im hp to wracają do miasta, jesteś w zasięgu to atakują.

Można je pokonać, tu paradoksalnie grając nielogicznie, CPU nigdy nie zaatakuje Cię pod twoją wieżą.

Za to ty robisz co chcesz....

Najlepiej atakować pod swoją wieżą, lub na środku aleji, za własnymi minionami/creepami.

Co tego jak zabić, musiałbyś odpowiedzieć na pytanie: Jakim czempionem?

Wyraźnie jest napisane, że chodzi o playerów ;_;

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...