Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon do 500-550

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SGS2, 8mpx i dwurdzeniowy procek z mali 400. Pograsz prawie we wszystko, z najnowszymi grami może być trudniej lecz kilka modyfikacji softu poprawi sytuacje.

Opublikowano

Zgadzam się z up, nadal mam ten telefon i ma wszystko czego potrzeba, wciąż jest dość dobrym telefonem jak na te czasy no i jest cholernie wtrzymały, w moim przypadku przeżył 20 upadków na beton.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

O ciekawa sprawa :)

A o jakich modyfikacjach mówiłeś?

(Macie Like za pomoc :) )

Chodzi pewnie o CyanogenMod, jest to zmodyfikowany soft na bazie androida który poprawia szybkość telefonu i zapewnia dodatkowe funkcje.

Opublikowano

napisz kurwa kolorem i większa czcionką jeszcze bo dzieciaku nie zobacze........

"pograć i ponagrywać filmy" ? to idź do sklepu i kup cegłofon za 300 zł, pograsz sobie w jakieś tetrisy czy diamenciki na nim.

jeśli chodzi o tą modyfikacje to nie tylko CYGAN mod ale i też inny kernel... ale... to potem

a jeśli chodzi o androida to SGS II ew SGS III zależy za ile kto sprzedaje.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Czy ja wiem czy sie oplaca... za wymiane zabulisz ponad 150zl.

SGSII nie jest duzo gorszy od SIII i przynajmniej wytrzyma upadek na beton :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Sgs 2 jest bardzo dobry, sam go muszę nabyć po tej cenie. Cyanogenmod, overclocking procka i może nawet wziąć gangstar vegas na wysokich. Sgs3 jest lepszy, ale mniej wytrzymały. Za ok. 800 zł można go wtedy kupić.

Opublikowano