Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Elfbot nie działa

Gość Bloodyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie działa mi elf bot w dbko i nie wiem jak go załączyć. Jak klikam loader.exe to pisze 'please run tibia first'. Jestem na linux mint.

Opublikowano
1.ZAINSTALUJ [bOT SETUP], NIE URUCHAMIAJ PROGRAMU PO INSTALACJI!!(po zainstalowaniu odznacz "uruchom program")

2.URUCHOM APLIKACJE [CRACK]

3.WYBIERASZ KLIENTA Tibia (z folderu Przerobiony Klijet)[w tej pierwszej rubryce]

4.WYBIERASZ [loader.exe] (z folderu w ktorym zainstalowales BOTA)[druga rubryka]

5. Zamknij clienta i bota...

6. Odpal program process hacker 2 oraz wybierasz zwyklego clienta dbko v4.1 z dbko.net

7. KLIKASZ PRAWYM NA NIEGO/ NASTEPNIE MISCELLANEOUS/ NASTEPNIE INJECT DLL/ NASTEPNIE SZUKASZ FOLDERU

GDZIE ZA INSTALOWALES BOTA ( LOADER) W moim przypadku :c/program Files/ ELFBOT NG/ Nastepnie wybieramy ELFLOAD.DLL

8. BOT SIE ODPALA

9. Cieszysz sie gra

Robiłem wszystko z tą instrukcją ale musiałem przestać na numerze 6 ponieważ process hacker 2 jest tylko na windows...

Co mógłbym zrobić, żeby odpalić tego bota?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...