Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Połączenie traviana i Plemion

Lauling

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś kiedyś interesował się travianem i plemionami?

Mam pomysł na polaczenie traviana i plemiona

Już niedługo podam strone gdzie bedzie testowy silnik ;)

wiecej info na gg numer: 47788929

Opublikowano

Wszystko spoko, tylko serwer dosyć często ma błędy (małe, po odświeżeniu znikają) lub strona pada

Inną kwestią są słabo widoczne miejsca/budynki w osadzie - wygląda to póki co dosyć nie ładnie..

Komunikat Błędu:

Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną btraviant4.webatu.com
Czy chodziło Ci o: webatu.­com
Opublikowano

Dodaj konta testowe. Ps. Strona główna jak z silnika traviana... 0 edycji ;x Szkoda.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Gra jest robiona.

Tak jak pisałem to jest tylko hosting do pracy, błędy mogą się pojawiać i dziwne rzeczy. Ale prace są i dalej będą.

Na razie strony głównej nie ruszam to na koniec. Na tą chwilę jest wszystko tłumaczone na język polski a jest co robić. Samemu to trochę z chodzi pracą.

Budynki też będą inne niż są to tej pory są, ogólnie będzie coś innego co się wyróżnia ale nie zmieniając zasad traviana.

konta można normalnie zakładać samemu.

Opublikowano

Dodam jeszcze, że w twoim pomyśle brakuje tak jak jest w plemiona, że któryś tam poziom np. koszar to już inaczej budynek wygląda

Opublikowano

Pracuje i pracuje nad tym, szukam wlasnie hostingu.

Mozlwie ze moja szkola bedzie wspolpracowac wiec to bedzie wieszy projekt.

Tak jak pisalem samemu dlugo sie robi ale nie z grupą informatyków a ja sam jestem na profilu hodowca koni;p

Opublikowano

Jak na razie to 100% travian. Co masz zamiar dodać z plemion ? Grafikę ? Czy będziesz dopisywał różne rzeczy do klona traviana który ma w chuj błędów.
Postaw to już a jestem pewien że szybko padnie ;P

KONTO TESTOWE:

L: TestKonto
P: testkonto

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...