Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Rekrutacja do MuSofta Otwarta

Night112233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje kilku osób do uzupełnienia Squadu wszystkich chętnych zapraszam śmiało na gg(GaduGadu)13304331 lub pw Poszukujemy także Testerów Znających sie na Season 6 Epi 3 Serwer wkrótce wystartuje Naokrągło trwają prace nad serwerem serwer jest włączony i trwaja poprawki , uzupełnienia , Dopracowywanie szczegółów interfejsu Zapewniam ze serwer będzie niepowtarzalny Unikalny z Low Expem Narazie dostępny tylko polskim użytkownikiom więcej szczegółów nie moge zdradzić wkrótce Pojawi sie więcej informacij

- Moderator serwera (dbający o hosting i koordynacie w zespole

- WebMaster - Osoba odpowiadająca za stan forum, strony internetowej etc.

- Grafik - tworzenie grafiki do laya ,clienta itp

- Osoba od plików serwerowych - Ta osoba musi poradzić sobie z wieloma wyzwaniami. Przede wszystkim musi być doświadczona.z pęwnością będziemy pracować w zespole przy użyciu jakiegoś konkretnego komunikatora Pracujemy na Plikach Season 6 epi 3

- Administracja na serwerze(GM'owie) - Te osoby nie mogą być "brane z ulicy". Muszą być zaufanymi osobami o sporej ilości wolnego czasu

i głowami pełnymi ciekawych pomysłów na eventy. Oczywiście znajomość gry obowiązkowa

More Power MuOnline

Opublikowano

A Ty co będziesz robił?

Piszesz, że niechcesz brać GMów z ulicy to dlaczego dajesz tutaj ogłoszenie?

Jak to zweryfikujesz?

A o jakim konkretnym komunikatorze mówisz? Chyba jest ich wiele i każdy jest podobny ...

A co Ty takiego wypracowałeś w tych plikach 'Season 6 epi 3' ? Oprócz ustawienia dropu i expa?

Opublikowano

a ty co tu robisz ?
Pisze że nie chce brać gmów z ulicy wiec chyba jasne że ze swojego otoczenia dlatego napisałem żeby nie pytali mnie czy jest wolne miejsce na gma (kilkanascie osób w 1 dzień) na to trzeba sobie zapracować :)
o konkretnym komunikatorze mówie to znaczy na takim jakiego ja używam i kilka osób z mojego otoczenia . a to że jest ich wiele to każdy wie (nie rób z siebie idioty)
z kąd ty możesz wiedzieć co ja w tych plikach zrobiłem nawet jak bym ci chciał powiedziec to ci nie powiem nie bedę zdradzał moich pomysłów ale z pewnością nie będzie tak jak z twoim serwerem sciagłes pliki z ragezone Ex 702 włączyłeś i gramy naprawde brawo :) lemuriamu wyłącz ten server człowieku
konkretne osoby prosze na gg i nie zadawać takich idiotycznych pytań jak kolega z góry dzieki

More Power MuOnline

Opublikowano

Nie zamierzam tutaj nikogo obrażać, ale chyba nie wolno reklamować for, zgodnie z regulaminem więc raport i na pewno sobie nie życzę by ktoś mnie obrażał.

Ogólnodostępne pliki eX702? Tego jeszcze nie słyszałem są to pliki premium za które się płaci bo lepszych ogólnodostępnych nie ma.

Panie 'profesjonalisto' najpierw popracuj nad pisownią.

Wracając do tematu Pana nie polecam, rozmawiałem z nim na GG, nie jest wart niczyjej uwagi.

Pozatym jak można wyobrażać sobie współpracę z 13-latkiem?

Pozdrawiam,

Fullex.

Opublikowano

no brawo teraz popisałes się znajomością dam ci link do relase postaw sobie 2 xDhttp://forum.ragezone.com/f197/igcn-ex700-s6e3-ex702-server-901760/
zapomniałem dodac :
masz jakis problem do mojej pisowni moze lubie tak pisać i chce nikt mi nie zabroni a napewno takie ścierwo jak ty kóre się tępi na takich forach jak te a napewno w życiu realnym bo jestes nie odpowiedzialna i kłamliwą osobą bo nawet nie pisałem z toba na gg (chyba nawet nie umiesz używac nieumiejo sory ale koles naprawde jest zawiany i zabawny ^^ ) raz dwa czy twoja mama paczy raz dwa tszy Fullex w piaskownicy.y.y.y

More Power MuOnline

Opublikowano

widzisz fullex jak bys byl taki mondry to bys wiedział ze cracka trzeba poszukac lub samemu zcrakowac -.- ale jest .... jest ....
przeciesz mówiłes ze nie ma ex702 za darmo jest tylko trzeba popracowac -.-
dodam zeby postawić na tych plikach server trzeba miec troche oleju w glowie i dobre chęci

More Power MuOnline

Opublikowano

Ja mam serwer eX702.

Gdybyś był taki sprytny sam byś to zrobił i scrackował, udostępnione to zostało już dawno temu i jakoś nikt nie ma plików IGC za darmo, możesz sobie config poprzeglądać ewentualnie ^^

A Ty co masz?

Nawet nie masz zapewne żadnego VPSa, albo serwera z anty ddosem, więc o co Ci chodzi? Co Ty chcesz osiągnąć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...