Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria]Droga do Golda

Tomo100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłeś dopiero silver po wielu grach i już myślisz o goldzie.

Masz prawie 600 rankedów w brązie, gdzie tam banalnie się wychodzi.

Słaba farma, nie masz szans.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Nie chce Cie dysmobilizować ale wątpie w to. Tak sie tylko mówi, że jest fajnie łatwo a potem przychodzi co innego. Miałem to samo, wbiłem Golda, poczym gralem gralem gralem i wbilem Gold 2 80 pkt i w tydzien spadlem do golda 5 ;x

Opublikowano

Badass'y wszędzie ! Oj tam trzeba uwierzyć każdy ma szanse powodzenia ;)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Fiorą możesz spróbować się wybić.

Na tym poziomie nie ogarniają składania armoru i dobrego focusowania.

W dodatku łatwiej jest nią farmić E z hydrą + aa.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Nie chce cie hejtować men.. ale ten masterek aka lisek koxu ma bronze 2, wystarczy tylko jeden słabszy grasz aby cały team się zgubił. Do tego grał na topie.

Btw nie grałeś w 2 sezonie nie zasługujesz na golda.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Powiem Ci tak w silver masz jeszcze większych debili niż w brązie, więc tu masz już utrudnienie. Ale tak szczerze skoro tyle gier w brązie zagrałeś, żeby dojść do silvera to twoje szanse na wejście do golda w tym sezonie są znikome. Mimo wszystko powodzenia :)

Opublikowano

Tak report lux bo

1. Nie widziałeś całego meczu, jak od początku flame był na mnie i jarvana za to że oddaliśmy 2 kille (oczywiście szybko nadgoniliśmy) specjalnie feedowała ale jak jej powiedzieliśmy że mamy szanse to się ogarnęła

2. Focus robi swoje mieli postacie z szybkim podejściem do mnie (Morgana łapała Lee doskok i kop w stronę swojego teamu bo Jarvan lekko nie ogarniał kiedy puścić ulta i Wukong który był najbardziej nafeedowany wbijał się z ulta..

A z farmą jakoś tak wyszło znając życie sam lepszy nie jesteś..

Opublikowano

Wątpię abyś dobił golda w tak krótkim czasie, chyba że będziesz awansował o 2 dywizje wyżej... w co wątpię ;) Mimo wszystko życzę powodzenia :ninja:

mqdefault.jpg

Opublikowano

Przepraszam za małą przerwę ale dobrze chyba mi zrobiła tyle że teamy słabe :D

I znowu zapomniałem zrobić na ekranie końcowym kurde :P

Losowa kolejność :P Zakwalifikowano do serii ^^ Silver IV nadchodzę :D

1380659055-U273245.jpg

1380659095-U273245.jpg

1380658971-U273245.jpg

Opublikowano

Tą grę dedykuję temu kto pomógł mi z lagami a jego nick to Szymcio wielkie dzięki po tym mogłem się na coś teamowi przydać :D

1380730740-U273245.jpg

Tygodniowa przerwa ze względu na napięty grafik zajęć.

Opublikowano

Nie buduj na varusa Hurricane, jest to item nie potrzebny. Dodatkowo polecam budować Botrka zamiast bloodthristera [ jako first item ]. Kolejna sprawa to farma, musisz popracować.

Taki build jest skuteczniejszy:

last-whisper.pnginfinity-edge.pngblade-of-the-ruined-king.pngphantom-dancer.pngguardian-angel.pngberserkers-greaves.png

Arigato.

Opublikowano

Na farmę mam wytłumaczenie bo miałem po 700 pingu do 20 minuty około dlatego nie dało się farmić.. coż ja mimo tego botrka buduję tylko na Vayne moim mainem jest ADC i to jak się do tej pory buduję jest dobre i przynosi efekty więc nie będę tego zmieniał mimo tego dzięki za wskazówki a nie jest tak że hurricane nakłada stacki pasywy W Varusa?

Opublikowano

Wróciłem do gry :P

1381427141-U273245.jpg

1381427105-U273245.jpg

1381431527-U273245.jpg1381431574-U273245.jpg

Gdzie znajdziemy takie trolle? Oh tak w Silverze.. Z Bronzu się łatwiej wychodziło.. ale tutaj to koszmar!!!!1381431250-U273245.jpg

Opublikowano

Ciut pech ostatnio mam ale liczę na to że się jeszcze wybiję to moja ostatnia gierka dzisiaj wyszedłem na - z grami :P

1381440142-U273245.jpg

1381440094-U273245.jpg

Silver 4 - gold v baaardzo ciezko, poniewaz jest to w miare prosta liga. Pozniej jest troche trudniej =/

Keep trying ! Byle bys w loosing streak nie wpadl.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...