Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Mistrzostwa :D

JeXioR

Mistrzostwa :D  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra mistrzostwa sezonu 3 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze :) W tym temacie chciałbym rozpocząć dyskusje na 2 tematy.

1. Kto waszym zdaniem wygra mistrzostwa sezonu 3 :D

2. I jak myślicie czy w tym roku riot zrobi to samo co rok temu czy coś innego ? Tzn. chodzi mi o wydanie skórek wygranego teamu ( tak jak w tamtym roku TPA skiny były :D )

Opublikowano

Myślę ,że wygra to sk telecom. Są w świetnej formie i prawdopodobnie zmierzą się w finale z fnatic. Chociaż nigdy nie wiadomo. Wszyscy twierdzili ,że fnatic nie ma szans z C9 a jednak wygrali.

Opublikowano

@Up Dodam tylko tyle, że Fnatic jest w wyśmienitej formie i naprawdę nie natrudzili się przy wygranej z C9.

Opublikowano

SK vs Fnatic w finale, wygrana tych pierwszych, Faker zestompuje xPeke na midzie, i to by było na tyle. Nadal trzymam oczywiście kciuki za europejczyków, ale jestem realistą.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Tak, bo faker jest najlepszy, bo tak powiedzialy media.Mam nadzieje, ze Fnatic wygra, dali rade w s1 to moze uda sie w s3, nie chce zeby znowu wygrala azja

Opublikowano

To prawda - Fnatic jest w świetnej formie ale ja osobiście jestem za SKTT1 bo nie przepadam za drużyną ktorej kapitanem jest Cyanide.

Opublikowano

Fnatic lub skt1, innej możliwości nie ma (podkreśla fnatic, a skt1 już nie, hmmm)

2. Tego już nie możemy wiedzieć, ale IMO to zależy od picków wygranej drużyny i ilości skinów do tych championów

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Coś mi się wydaję że wygra Royal takie przeczucie mam.

No jeszcze może Fnatic coś ugra ale to już nie jest ich poziom jakby nie patrzeć ;) ale i tak mam nadzieję że zajdą daleko aby Europa mogła się cieszyć tym że jesteśmy lepsi niż Ameryka :P

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

1.Kapitanem Fnatic nie jest CyanideFI tylko xPeke

2.Od 2011 roku kibicuję Fnatic w każdym ich meczu, wiem o tej drużynie wszystko; cieszę się ich zwycięstwem a chodzę podkurwiony po ich porażce ale

3.Mimo iż chciałbym z całych sił aby wygrali nie oszukujmy się, są ostatnią nieazjatycką drużyną która utrzymała się w S3WC i mimo świetnym występom przeciw koreańskim MVP czy kopiującym azjatyckie playstyle C9 nie sądzę aby poradzili sobie z taką agresją.

4. @up (Veme) liczysz że zajdą daleko (jakby już nie zaszli) ale obstawiasz Royal Club HuangZu na zwycięzców... Ciekawe jak więc Fnatic ma jeszcze gdzieś zajść skoro za dokładnie 24 godziny i 22 minuty te drużyny zmierzą się o półfinał

5. Jeśli miałyby wyjść jakieś skórki z Fnatic - złamię swoje zasady i KUPIĘ WSZYSTKIE CHOĆBY BYŁY PO 10K RP I DO POSTACI KTÓRYCH NIENAWIDZĘ

Podsumowując za 24 godziny i 21 minut będziecie wiedzieli że w Polsce jest jeden taki ćwok co albo jeszcze tej samej nocy napierdoli się z radości albo ze smutku (ja jakby ktoś nie wiedział).

Jak zwykle szczerze im kibicuję i bazując na moich doświadczeniach będę się stresował pewnie bardziej niż oni przed monitorami... Ale to im zbyt wiele nie pomoże...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

1. Fnatic.

2. To by było trudne bo tapei miał swoją ikonkę rozpoznawczą a fnatic ma zwykły napis, w dodatku już są skiny w stylu graczy więc nie ma sensu robić podobnych.

Widzę mało wiesz skoro dla ciebie Fnatic ma tylko napis :)

1.Kapitanem Fnatic nie jest CyanideFI tylko xPeke

2.Od 2011 roku kibicuję Fnatic w każdym ich meczu, wiem o tej drużynie wszystko; cieszę się ich zwycięstwem a chodzę podkurwiony po ich porażce ale

3.Mimo iż chciałbym z całych sił aby wygrali nie oszukujmy się, są ostatnią nieazjatycką drużyną która utrzymała się w S3WC i mimo świetnym występom przeciw koreańskim MVP czy kopiującym azjatyckie playstyle C9 nie sądzę aby poradzili sobie z taką agresją.

4. @up (Veme) liczysz że zajdą daleko (jakby już nie zaszli) ale obstawiasz Royal Club HuangZu na zwycięzców... Ciekawe jak więc Fnatic ma jeszcze gdzieś zajść skoro za dokładnie 24 godziny i 22 minuty te drużyny zmierzą się o półfinał

5. Jeśli miałyby wyjść jakieś skórki z Fnatic - złamię swoje zasady i KUPIĘ WSZYSTKIE CHOĆBY BYŁY PO 10K RP I DO POSTACI KTÓRYCH NIENAWIDZĘ

Podsumowując za 24 godziny i 21 minut będziecie wiedzieli że w Polsce jest jeden taki ćwok co albo jeszcze tej samej nocy napierdoli się z radości albo ze smutku (ja jakby ktoś nie wiedział).

Jak zwykle szczerze im kibicuję i bazując na moich doświadczeniach będę się stresował pewnie bardziej niż oni przed monitorami... Ale to im zbyt wiele nie pomoże...

Wkońcu jakaś bratnia dusza :D Tez już od dawna kibicuje tylko i wyłącznie Fnatic :)

Opublikowano

Fnatic :)

Choć trzeba przyznać, że SKT T1 ma bardzo dobrą formę :D. Pożyjemy zobaczymy :)).

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

No tak, kto by się spodziewał, że na polskim (europejskim) forum większość użytkowników zagłosuje na europejski team? Nie wierzę!

Poza tym sądzę, że NJS wygra, ale to tylko moje skromne zdanie.

Opublikowano

Wiecie w tych wszystkich meczach i tak największą rolę będą odgrywać mid'lanerzy. A zarówno faker oraz xpeke są w rewelacyjnej formie. Gdyby nie to, że w każdym meczu teraz w którym wystąpi Fnatic będzie na 100% banowany kassadin to myślę, że te mistrzostwa byłyby już rozstrzygnięte :)

Opublikowano

Nie zapominajmy że oprócz xPeke Fnatic ma jeszcze oficjalnie najlepszego solotopera na świecie, słynącego ze stealów junglera i supporta, który w S1 w kolejce solo/duet był TOP1 w Europie (o ile to ma jakieś znaczenie).

Szkoda że Rekkles się nie załapał, bo z nim w składzie Fnatic już karało azjatów, nawet takie potęgi jak Taiepi Assasins.

Ktos jeszcze pisal o wyniku ankiety. Na oficjalniej stronie LCS tez 75% glosow pada na Fnatic a tam nie glosuja tylko europejczycy

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

No jak tu nie zagłosować na Fnatic po ostatniej grze z C9 co większość gry wygrywali do 0 :)

Opublikowano

SK vs Fnatic w finale, wygrana tych pierwszych, Faker zestompuje xPeke na midzie, i to by było na tyle. Nadal trzymam oczywiście kciuki za europejczyków, ale jestem realistą.

faker popelni tak duzo bledow w grze z najiin . Szczerze mowiac watpie zeby byl najlepszy na swiecie ...

Pozatym nie wiem czy wiesz ale samsung ozone to azjaci , typowani byli do miejsc 1-4 a przegrali z fnatic oba mecze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

CO KUhwa faker slaby??????? te ulty orianna MNIAm , najlepszy mid na swiecie

Nie jest najlepszy :) Orianne też można zbanować

Tak w ogóle 1 półfinały zakończone, skt1 w finale :) Teraz tylko czekać na mecz Fnatic wieczorem. Nie wiem jak wy ale ja nie mogę się doczekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...