Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co się dzieje

SolidMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po podłączeniu karty graficznej do komputera przez chwilę jest obraz i po kilku sekundach nie ma.

Zasilacz corsair vs 450

Karta msi hd 5850

Opublikowano

Podaj procesor moze ktoś będzie wiedział o co chodzi. I jeszcze temperaturkę i sprawdz czy dobże karte włożyłeś i podłączyles

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Up na prawdę -,-?

Jak może sprawdzić jak nie ma ekranu.

Masz możliwość sprawdzenia karty w innym PC? Jeśli tak zrób to.

Jeśli nie masz możliwości sprawdzenia, to licz się z tym że grafika walnięta.

Y. jest to używka? czy nówka?

graphic.png
Opublikowano

Używka.

Dziś z rana podłączyłem kompa pod telewizor (przez port HDMI).Było tak samo , usiadłem i wyjąłem wszystko co było podłączone do płyty.Musiałem czarować z kablami żeby nie wkręciły się itp. , udało mi się wszystko działa.

Sądzę że jak odpinałem zasilanie dysku , bo musiałem dysk przemieścić by weszło , pociągnąłem kablem zasilania od dysku i pewnie wtyczka zasilania wysunęła się i dlatego nie działało.

(wiem że wtyczka ma taki niby zatrzask ale kable siedzą w miejscu montażu dysku i żeby przełożyć kabla musiałem tam grzebać i mogłem nieświadomie nacisnąć zatrzask i jak pociągnąłem kabel zasilania dysku to poszło trochę do tyłu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...