Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] skt vs naijn

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taa o 5 rano grają. Z tak ułożonych półfinałów oczywiste jest jednak, że finał to będzie skt vs fnatic :D

Opublikowano

Taa o 5 rano grają. Z tak ułożonych półfinałów oczywiste jest jednak, że finał to będzie skt vs fnatic :D

Tak samo jak rok temu? TPA wygrało większość meczy nie będąc faworytem, więc nie mów hop...

Opublikowano

Tak samo jak rok temu? TPA wygrało większość meczy nie będąc faworytem, więc nie mów hop...

jakoś nie widziałem by najin grało w półfinałach ogn'a a skt wygrało summer

tak jutro o 5 rano czyli już lekko ponad 6h

Opublikowano

Wątpie, żeby było inaczej niż jak napisałem wcześniej. Oba teamy zarówno skt jak i Fnatic są we wspaniałej formie i nikt ich raczej nie zatrzyma w drodze do finału :)

Opublikowano

A czy rok temu było inaczej? Każdy obstawiał, że wygra team, który walczy przeciwko TPA (w ćwierćfinałach, półfinałach i finałach), a oni nie mając żadnego doświadczenia w graniu na tak dużej scenie wygrali całe mistrzostwa. Nie mówię, że nie będzie finału takiego jak zakładacie, lecz nie można od razu wykluczać innych możliwości.

Opublikowano

A czy rok temu było inaczej? Każdy obstawiał, że wygra team, który walczy przeciwko TPA (w ćwierćfinałach, półfinałach i finałach), a oni nie mając żadnego doświadczenia w graniu na tak dużej scenie wygrali całe mistrzostwa. Nie mówię, że nie będzie finału takiego jak zakładacie, lecz nie można od razu wykluczać innych możliwości.

Tylko, że ja nie wykluczam innych możliwości. Owszem każdy team ma szansę, lecz w tym przypadku na 95% finał będzie fnatic skt :)

Opublikowano

Tylko, że ja nie wykluczam innych możliwości. Owszem każdy team ma szansę, lecz w tym przypadku na 95% finał będzie fnatic skt :)

najin 1-0 skt

impact przeorany przez najinn , faker bg tylko bot skt gral dobrze

2 gre wygralo skt praktycznie caly najiin zagral zle .

3 gre wygralo najiin , swietna gra nange , aatrox bengiego ssal.

2-1 najin nikt na nich nie stawial a rzeczywiscie moga wygrac te mistrzostwa.

4 gra skonczy sie wygrana skt , bot oddal double w early bez junglera , snowball od corkiego i gg .

Wyglada na to ze najiin nie radzi sobie jezeli przeciwnik zdobedzie chociaz mala przewage , 13 k golda przewagi w 20 minucie??

Jak dla mnie skt wygra 3-2 jezeli zbanuje gragasa w ostatnim meczu .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...