Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

USA vs Niemcy

HrabiaMarkiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie w którą nację iść ??

Dawno w wota nie gralem juz ponad rok. Skilla utraciłem i w 30% nie pamiętam o co chodzi w wocie :D Więc jaka nacja będzie lepsza na taki jakby początek ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

USA czy NIEMCY . No powiem ci ze oby dwie nacje są Bardzo dobre . Jeśli byś chciał porównać td Obu krajów to zdecydowanie lepsze posiada USA ; ) , Jesli chodzi o HT to Akurat tutaj nie mcy wygrywają jednak ich Ht są lepsze ; )

Ja bym brał Niemcy ;D

Opublikowano

USA czy NIEMCY . No powiem ci ze oby dwie nacje są Bardzo dobre . Jeśli byś chciał porównać td Obu krajów to zdecydowanie lepsze posiada USA ; ) , Jesli chodzi o HT to Akurat tutaj nie mcy wygrywają jednak ich Ht są lepsze ; )

Ja bym brał Niemcy ;D

Ok to będę iść w tych niemiaszków a co z 5 tierem (PZ 4) ? widze ze na stoku ma topowe dzialo pz 3 ;/

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

w każdym drzewko jest jedne czołg bubel ;/

A co to znaczy "bubel" ?

Mój pro złomek:

Opublikowano

Czyli czołg bardzo słaby:o. Z swojej strony polecę Ci także Niemców sam nimi gram i nie narzekam. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

@Jugens

On chciał porównanie Niemców i USA :P Jak bym miał my polecić coś ze wszystkich nacji to bym mu również polecił :D

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Aaa to przepraszam, w takim razie polecam Ci Niemcy do E-100.

Od Tygrysa II zaczyna się dobry pancerz.

E-75 jak dla mnie najlepszy ht 9t, przedni pancerz nie do przebicia ( w dolną płytę wchodzi ), bardzo dobra wieża i mocne działa.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Witajcie w którą nację iść ??

Dawno w wota nie gralem juz ponad rok. Skilla utraciłem i w 30% nie pamiętam o co chodzi w wocie :D Więc jaka nacja będzie lepsza na taki jakby początek ?

Nie ma najlepszej nacji cls

Aaa to przepraszam, w takim razie polecam Ci Niemcy do E-100.

Od Tygrysa II zaczyna się dobry pancerz.

E-75 jak dla mnie najlepszy ht 9t, przedni pancerz nie do przebicia ( w dolną płytę wchodzi ), bardzo dobra wieża i mocne działa.

e75 to ja is-6 przebijam ... ( Właz )

Opublikowano

@UP

T29 ma dobry pancerz? Haha dowaliłeś, nobchyba że chodzi o wieże. Wracając do tematu polecam USA, przyjemnie się gra M103

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...