Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bład fifa 14 przy instalacji

StuSto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem gre fifa 14 sciagnalem ja i gdy ja instaluje wyskakuje blad:

Blad konfiguracji DirectX: plik .cab nie jest podpisany 

jak to naprawic?

Opublikowano

naprawilem to ale jest nowy blad:

gdy klikam start wyskakje:

Nieprawidłowa licencja. Kod przyczyny = Invalid Cipher (0x006)

Czytalem ze ludzia reinstal pomogl lecz ja fife 6h sciagalem i nie chce mi sie na nowo sciagnac daje full !

Problem ten zostal rozwiazany lecz kura EA znowu ma problem

gram sobie w fife i byle gdzie wejde czy to w ut czy kariere gra ma chwilowa scinke i sie wylacza wie ktos jak to napraiwc? pach czy cos?

Opublikowano

naprawilem to ale jest nowy blad:

gdy klikam start wyskakje:

Nieprawidłowa licencja. Kod przyczyny = Invalid Cipher (0x006)

Czytalem ze ludzia reinstal pomogl lecz ja fife 6h sciagalem i nie chce mi sie na nowo sciagnac daje full !

Problem ten zostal rozwiazany lecz kura EA znowu ma problem

gram sobie w fife i byle gdzie wejde czy to w ut czy kariere gra ma chwilowa scinke i sie wylacza wie ktos jak to napraiwc? pach czy cos?

Gdyby pojawił się jakiś patch Origin natychmiast by go pobrał. jeśli chodzi o grę w FUT to może być to spowodowane pingiem lub po prostu mają obciążone serwery. Możesz spróbować zastosować któreś z tych porad.

http://www.mpcforum.pl/topic/1054098-pomoc-ogolna-wersja-20/

Nawet jak nie masz takich komunikatów jak opisane tam. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Probowalem to nie o to chodzi ze fut odpala gre i do poki nie wejde do glownego pokoju z opcjami czyli graj konfiguracja itp to nic sie nie dzieje ale gdy wyswietli sie menu to po ok 10sekundach gra dostaje zwiechy i po prostu sie wylacza

Opublikowano

Probowalem to nie o to chodzi ze fut odpala gre i do poki nie wejde do glownego pokoju z opcjami czyli graj konfiguracja itp to nic sie nie dzieje ale gdy wyswietli sie menu to po ok 10sekundach gra dostaje zwiechy i po prostu sie wylacza

No tak się dzieję, gry systemowi brakuje RAM... Proponuję sprawdzić w Menadżerze zadań jak sprawa stoi gdy grasz. :)

Opublikowano

4gb ram to za malo ? Og bf smiga mi na srednich (ew na wysokich) fifa 13 dziala na najwiekszych ito wina ramu ? w menadzerze 308k

Opublikowano

4gb ram to za malo ? Og bf smiga mi na srednich (ew na wysokich) fifa 13 dziala na najwiekszych ito wina ramu ? w menadzerze 308k

No coś musi ten RAM zabierać. Taki problem to przeważnie jest spowodowany tym, że nie ma gdzie już ładować tekstur przez co gra zaczyna lagować i w niedługim czasie jak system się skapnie, że sam dla siebie nie ma pamięci to wyłączy proces. Innej rady nie mam niestety. :/

Opublikowano

mam GBoosta sprawdze i dam edita

Nic nie pomogl ... Po okreslanym czasie fifa sie wylacza raz nawet zdazylem wejsc ana arene treningowa i strzelic gola jaki zal ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...