Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Postać po ashe

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram obecnie ashe i sie zastanawiam jaką teraz postac kupić jaka bedzie najlepsza z podobnym stylem grania?

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o ADC bo ashe nim jest ..

W sumie to nie wiem bo ashe jest jedną z najtanszych postaci i nie ma podobnych postaci,ale na adc polecam ci VAYNE i GRAVES'a ;>

Opublikowano

Poleciłbym ci ezreala, ze względu na jego również obszarowe ult przez całą mapę, jak w przypadku ashe masz slow z Q, tak na niego składasz trinity i masz bonus do mv za każdym hitem, ma escape, robi dmg i daje dużo frajdy.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

A ja mam pytanie , czy Ashe naprawde ssie ? dzis mialem staty 24/3 Ale rozwalalem papierki a np takiemu Dariusowi nic nie moglme zrobić i mnie bral na pare hitow;/ moj build: bloodthister , butki berserkery , phantom dancer,statik shiv , warmog

Opublikowano

@UP

Darius musiał składać armor, brak last whispera, czyli nie miałeś żadnego przebicia, z tego to wynika.

@BOZASNE

Teoretycznie vayne ma największy potencjał, ale ez najbardziej pasuje do stylu typu ashe.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Dobra a czy jest coś równie dobrego ale tańszego bo ja defakto dopiero zaczynam i mam 4 lvl i mało kasy

Opublikowano

pomyśl nad varusem, z ult unieruchamiasz wroga tak jak z ashe ult i ma slowa, moim zdaniem najbardziej podobny adc do ashe ew graves jeszcze spoko jest ale bez stuna

Opublikowano

@UP

Darius musiał składać armor, brak last whispera, czyli nie miałeś żadnego przebicia, z tego to wynika.

@BOZASNE

Teoretycznie vayne ma największy potencjał, ale ez najbardziej pasuje do stylu typu ashe.

To jaki build najlepszy ? co zamienic aby miec last whispera?

Opublikowano

To jaki build najlepszy ? co zamienic aby miec last whispera?

Stattik Shiv. Nie opłaca się mieć phantoma+sttatika.

Może Tristana? Jest tania, ma escape, duży harras, doskok, aoe ulti.

279981407253602336505.png
Opublikowano

weź Vayne :

-mobilna

-akrobacja

-true DMG

-odepchnięcie

-stun w ścianę

-niewdzialność

-szybkość ruchu +

-mały,ale jako taki na ADC escape

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...