Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać na początek

ProEloGamer3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, więc tak kiedyś troszkę grałem w betę i chciałbym znowu spróbować. Jednak kompletnie nie wiem jaka panuje tam META, czym się gra.

Prosiłbym was o wymienienie mi kilku łatwych do opanowania postaci, które dają niezły fun oraz podanie mi głównych itemów pod każdą klasę postaci (ap, adc itp.).

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano
  • Hades - tank z pokaźnym AP, łatwe do trafienia skille, ulti zajebiste w tf.
  • Neith - AD ranged, może stunować, tworzyć "bomby" i je detonować, odskakiwać do tyłu, odnawiać HP (skill 2). Dodatkowo ma bardzo fajne ulti, które pozwala nam zabić uciekającego przeciwnika.
  • Fenrir - łatwy dla nowicjuszy, dobry fragger. W late game trudno mu uciec, gdyż używając swojego ulta tak czy siak może nas porwać. :>

Praktycznie dla każdej postaci najpierw kupujesz buty (chociaż np. u Bastet można je potem sprzedać, gdyż postać jest bardzo szybka sama z siebie). Bazowym itemkiem AD jest deathbringer (kryt + physical power), często tez souleater - niezły lifesteal. Dodatkowo warto zaopatrzyć się w Fatalis, które daje niezłego attack speeda i move speeda. Jeśli chodzi o AP, najwięcej magical power daje rod of tahuti (czy jakoś tak). Przydatny jest taki zegarek (coś z Chronosem), a reszta zależy od naszej postaci.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...