Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 5 Zarabianie

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi, chciałbym wiedzieć jak wykonywać akcje, kraść furtonetki cuś, jak ogólnie zarobić. Słyszałem że również można w nieruchomości inwestować, czy coś w tym stylu.

Jak coś mój postęp gry to 23,28%. Zrobiłem plan w apartamencie Floyda i teraz mam zebrać rzeczy potrzebne do napadu na statek.

Liczę na pomocne odpowiedzi! :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Witaj, polecam spojrzeć tutaj:

Masz tutaj ukryte miejsca gdzie są drogocenne przedmioty, tj. ukryta walizka gdzieś tam w jakimś budynku w morzu, na mapce jest pokazane.

Chyba nawet można się przesiadać między postaciami i ją zabierać, tak aby kasa się nie kończyła.. :)

Dodatkowo mając dużo hajsiku polecam kupić pole golfowe, kino, zysk ogromny.

Mam nadzieje że coś pomogłem.

Pozdro ! : D

Opublikowano

Witaj, polecam spojrzeć tutaj:

Masz tutaj ukryte miejsca gdzie są drogocenne przedmioty, tj. ukryta walizka gdzieś tam w jakimś budynku w morzu, na mapce jest pokazane.

Chyba nawet można się przesiadać między postaciami i ją zabierać, tak aby kasa się nie kończyła.. :)

Dodatkowo mając dużo hajsiku polecam kupić pole golfowe, kino, zysk ogromny.

Mam nadzieje że coś pomogłem.

Pozdro ! : D

Nie rozumiem do końca z tą mapką. To się zbiera tak? Wiem że spaceshipy ciężko znaleźć ale na razie nie są potrzebne

Opublikowano

Nie rozumiem do końca z tą mapką. To się zbiera tak? Wiem że spaceshipy ciężko znaleźć ale na razie nie są potrzebne

Tak tutaj sie zbiera różne ukryte rzeczy itp, cenne gówna. :D

Opublikowano

Ja wiem co to za mapka, na żywo widziałem te miejsca, ale wole jakiś poradnik ;-;

Opublikowano

Ja kradne sobię fugonetki które wywożę w jakieś odludzie, rozwalam tylnie drzwi i z tych drzwi wylatuje walizka z kasą :D Inaczej możesz zarabiać na misjach ja mam 38% i mam 900.000.

Po pierwszym napadzie na jubilera dostaje się bodajże 800. Teraz zainwestowałem 200k na micaelu na aukcjach

Opublikowano

Po pierwszym napadzie na jubilera dostaje się bodajże 800. Teraz zainwestowałem 200k na micaelu na aukcjach

No to możliwe że gdzieś moją kasę przepuściłem ale na Franklinie mam chyba 700. Nie sprawdzałem na Michaelu.

sygna1.jpg

Opublikowano

Jak mogę zlokalizować furgonetki konkurencji?

@up, moja ulubiona postać to michael więc to nim próbuje grać jak najwięcej. : f

Opublikowano

No to możliwe że gdzieś moją kasę przepuściłem ale na Franklinie mam chyba 700. Nie sprawdzałem na Michaelu.

Z tego co pamiętam, za jubilera Mike dostaje najwięcej kasy, więc raczej nie przepiłeś kasy na Frankilnie ;)

@up.

Patrząc ;) Na to chyba niema jakichś sposobów.

Btw. wie ktoś czy za powtarzanie misji z napadami dostaje się kasę?

@edit.

Z tego co wyczytałem, łatwo jest zarobić kasę robiąc misje taxi.

Bierzemy kilenta i jeździmy z nim po całym Los Santos ile razy nam się spodoba.

Powyzywa nas itp. ale za kurs zapłaci :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Z tego co pamiętam, za jubilera Mike dostaje najwięcej kasy, więc raczej nie przepiłeś kasy na Frankilnie ;)

@up.

Patrząc ;) Na to chyba niema jakichś sposobów.

Btw. wie ktoś czy za powtarzanie misji z napadami dostaje się kasę?

@edit.

Z tego co wyczytałem, łatwo jest zarobić kasę robiąc misje taxi.

Bierzemy kilenta i jeździmy z nim po całym Los Santos ile razy nam się spodoba.

Powyzywa nas itp. ale za kurs zapłaci :D

Wiesz może ile można na tym zgarnąć? xD

Opublikowano

człowiek który o tym pisał wpomniał coś o 2 przejazdach po autostradzie biegnącej do okoła LS i o około 2.5k $
Co prawda raz za na prawdę szybki kurs dostałem 80$ ale z 300$ napiwku (fuck logic), więc nie wiem czy to aż tak dobry biznes.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć, jak zainwestuje w aukcję, i rozwalę konkurencyjną ciężarówkę to jaki będzie zysk? Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...