Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Napęd

_Shizuu_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, zawiozłem mojego x-klocka do przerobienia, gościu zrobił to w 1 dzień, po odebraniu grałem sobie normalnie na piratach przez 2-3 dni do czasu gdy chciałem sobie pograć, wkładam płytkę, czekam czekam a jej w ogóle nie czyta, pokazuje cały czas (Otwórz Napęd) I czasami nie da się go wysunąć, dopiero po podniesieniu konsoli i lekkim wstrząśnięciu napęd wysuwa się, lecz płyt nie odczytuje cały czas, dziwne żeby zepsuło się to tak w kilka godzin ? Nie wiem - nie znam się, dlatego pytam was, czy są jakieś inne metody niż wymiana go bo tego pana od przeróbek mam 120km od domu.

Oczywiście lajki daje ^_^

WaldzioxD.png

Opublikowano

O mój boże, co ja mam teraz powiedzieć ;d

Przeróbkę robiłem w sumie przez kolege, mieszka w tym mieście co ten gościu, jako że go zna to przekazałem przez niego - nie mam pojęcia nic na ten temat, jestem zupełnie zielony.

A gry to mogę powiedzieć, Forza 3, Saints Row IV, Gta V - wszystko działało poprostu odpaliłem konsolę sobie ładnie wieczorkiem i nic nie czytało.

Nie nie aktualizowałem.

@Edit

Ten kolega mi sms wysłał, że mógł się laser zjebać czy cuś, bo tak mu ten gościu powiedział i mam to przysłać z powrotem.

WaldzioxD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...