Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja i configuracja tagi (factions + itemki za gildie) 1.6.4

mateusz14245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instalacja i naprawa czatu przy permissionex ! Moj pierwszy tut prosze o komentarze co w drugim powinienem zmienic i jakie nastepne mozna nagrac :)

http://www.youtube.com/watch?v=wwJUj9eSKiA

EDIT

Linijka do essentials :

'§r§5{factions_name}§r§7 &4[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME} {MESSAGE}'

linijka do mcstroe (fracions)

"chatSetFormatTo": "<{faction_name} %1$s> %2$s",

DAWAJ TEGO ++

Opublikowano

wszystko powina dzialac jesli nie widac rangi np wlasciciel czy cos takiego to permissionex jutro stworze do tego poradnik : )

linijki dodane

DAWAJ TEGO ++

Opublikowano

Ajć sorrki że tak spamie ale jednak to mój błąd ponieważ w perfix miałem tylko kolor zrobione ;) Ale i tak dzięki za to że podałeś linijki LECI SUB ! i jeszcze raz wielkie dzięki ;)

Opublikowano

Wszystko ładnie działa ale kolorku nie ma jest po prostu standardowy biały, jeszcze zobaczę w po pluginach bo możliwe że któryś z nich blokuje kolorek ;) ale jeśli ktoś wie co zrobić to niech napisze.

Nawet jeśli zrobię kolorek w essentials to nie ma tego kolorku -_-

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam pytanie co do tego instance jak zamieniam linijki i robie reload Servera nie pisze nazwa gildi a jak wejde jeszcze raz po reloadzie to tam pokazuje się stara ta długa linijka. W essenstials mam wrzystko dobrze prosze o POMOC bo gracze chcą odemnie nazwe gildi przed nikiem.

Z góry thx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...