Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy uda sie?

LCPGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWITAM!

Mam 18 lvl I chcialbym w tym miesiacu dobic 30.

Niestety dziennie moge grac tylko godzine /poltorej

Moge zakupic SB XP boosts naa 50 win oraz XP bosta na na tydzien.

Jezeli mode mi sie udac moj cel to prosze napisac w jakim trybie mam grac z ludzmi/botami?

Ludzmi /botami summoners rift Otto?

SORKA ZA ORT PISZE Z TELEFONU

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Do końca września nie masz najmniejszych szans.

Graj z ludźmi, z nimi wyćwiczysz lepszą technikę, bo znając życie na 30 lvl chcesz od razu iść na rankedy i bez praktyki brąz 100%.

Kup na 50 winów, grasz mało to wbijesz może w 2 tygodnie ?

Opłaca grać się ARAMy, tylko to jest lekka loteria.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Aha to znaczy ze jak kupie 2 XP boosty I bd gral 2 rundy dzinnie uda mi sie nabic przez te 2 tygodnie ten 30 lvl?

A jak na przyklad wezme na 50 winow + na tydzien I bd gral dziennie 4 rundy na twisted treline z botami to Mie bedzie lepsze?

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Aha to znaczy ze jak kupie 2 XP boosty I bd gral 2 rundy dzinnie uda mi sie nabic przez te 2 tygodnie ten 30 lvl?

A jak na przyklad wezme na 50 winow + na tydzien I bd gral dziennie 4 rundy na twisted treline z botami to Mie bedzie lepsze?

Na boty nie graj,ponieważ jest to nie opłacalne,graj 3v3 normal lub 5v5.Do tego dodam,że jak będziesz grał jakieś gry na boty itp.to dajmy na to że wbijesz ten 30lvl i potem na wyższym poziomie nie będziesz do końca ogarniał gry.

Opublikowano

Ok a to poradzcie na co lepiej wykorzyatac ta godzinke na jedna runde summoneeS rift czy dwiena 3vs3?

I ile to mi czasu zajmie :*

Jeśli miałbym wybierać pomiędzy tymi, to wziąłbym SR, aczkolwiek imo bardziej opłacalny jest aram, od SR i 3v3.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...