Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy będą z tego zyski?

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy będą zyski z serwera 40 slotów z masą minigier, survivalem+frakcje, freebuildem i skyblockiem ???

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

40 slotów? Chyba 4.000.

Po co robisz takie serwery na 40 slotów? Pewnie jeszcze z minimalna ilością RAM, który oferuje ci hosting (4gb). Takie gówno nawet nie uciągnie 2/3 aren z mini grami. Zastanowiłeś się nad tym? Przypuśćmy, że zrobisz 2 areny mini gry, bo 16 miejsc. Kiedy 2 areny będą zajęte (32 graczy) to 8 osób czeka w lobby, lub gra na "wojny frakcji". Dno. Totalne dno. Myślisz, że gracze będą grali na twoim serwerze, skoro pod ręką mają znacznie lepsze, większe i stabilniejsze serwery.

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Android a może ty masz serwer i się na tym znasz? Nie wydaje mi się. Bo większość takich serwerów wypala i są zyski więc nie mów takich głupot jak się nie znasz :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Ale android ma racje. Tego typu serwery wypalaja, ale musisz miec minimum 100 slotow. Inaczej gracze nie beda grali, bo bedzie trzeba zbyt dlugo czekac.

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

4GB ramu. Jak gracze będą grali to będzie więcej slotów.

@UP Mam kasę na te 100 slotów o których mówisz, ale jak nie ma graczy to nie ma po co kupować.

Opublikowano

Ceny napewno wiele niższe, niż na większości serwerów. Co więcej, vip ma bardzo duże możliwości :)

Opublikowano

Android a może ty masz serwer i się na tym znasz? Nie wydaje mi się. Bo większość takich serwerów wypala i są zyski więc nie mów takich głupot jak się nie znasz :)

Hmm... Zadajesz pytanie czy będziesz miał z tego zyski, ktoś mówi Ci że nie, to ty mu mówisz że się nie zna?! To po co się pytasz skoro znasz odpowiedź?!

Daj +

Opublikowano

@thepigmansuper nie wkurzyło mnie to, że on powiedział, że zysków z tego nie będzie. Wkurzył mnie sposób jego wypowiedzi,

@kamil619nowak dam więcej slotów jak będą gracze.

@pluslte nie żeruję na graczach. Chodzi mi o to, żeby zarobki pokrywały chociaż te 1/2 kosztów serwera, ponieważ nie chcę go opłacać sam przez cały czas.

@pecet48 dzięki za info ^^ może niezbyt pozytywnie, ale za to prosta i konkretna odpowiedź.

Opublikowano

W 75% o ludzi. Zyski też ważne :)

Opublikowano

Witam,

Każdy serwer z dobrze ułożoną ekonomią, sklepem SMS będzie miał odpowiednio proporcjonalne zyski do jego rozwoju itd...

Ogólnie nie polecam tworzenia serwera takiego typu na zaledwie 40 slotach, ludzie inaczej reagują na taką ilość slotów, a na 200. Tak już działa ludzka podświadomość, wszystko co większe, lepsze. Tak jest też z ilością slotów w Minecraft. Gdyby to był serwer Kwadratowa Masakra, czy 4fun, to okej, ale Survival z Gildiami i taką ilością dodatków mija się z celem na takiej liczbie slotów. Dwie spore gildie i wszystkie sloty zajęte, nie mówiąc o MiniGames.

Pozdrawiam,

Michał.

Moja odpowiedź Ci się przydała?
Kliknij VYrd.png.

baner7.gif

Opublikowano

Na taką ilość slotów to najwyżej SV+F lub malutki skyblock ... :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Nie znam się? Nie pierdol tutaj głupot dzieciaczku. Od 3 lat zarządzam serwerami minecraft, wiem z czym to się je, co jest na topie. Twój serwer nie wypali, tyle w temacie i nie odpisuj na tą wiadomość.

Większość takich serwerów? Chyba minimalnie 500 slotów, a nie 40. Kilka dzieciaków kupi ci te konto vip, czy inne tam gówno. Pograją tydzień, dwa, bo im się znudzi.

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

ANDROID ma rację. Serwer 40 slotowy z masą "gówień" po prostu nie wypali. Ostatnimy czasy stały się popularne tego typu serwery w Polsce więc od razu dzieciaczki chcą być "kreatywni" i chcą stworzyć coś "swojego" i produkują takie coś :)

cube4u.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...