Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] GM na serwerze metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na imię Adrian i mam 16lat

Coś o sobie.

Więc jak już pisałem wyżej nazywam się Adrian ,mieszkam w Kielcach, na co dzień staram się uczyć ale poświęcam czas na Metin2 i inne rozrywki.Mam 16lat. Myślę że tu liczy się rozum oraz zachowanie a jestem spokojną,miłą, kulturalną oraz szczerą osobą,która ma stalowe nerwy oraz umie zachować zimną krew.

Lubię strzelać na strzelnicy z moim tatą, lubię chodzić na imprezy. Ale nie piję, potrafię się bawić bez alkoholu.

Lubie Downhill.

Lubie pływać.

Lubie tańczyć xD.

Lubie grać w lol`a

Doświadczenie/znajomość gry

W Metin2 gram od prawie PL. Pierwszy raz grałam na serwerze O**ks gdzie osiągnęłam 45lvl, potem zaczęłem grać na A*****ieie gdzie osiągnęłem 72lvl i grałem na nim przez jakieś 3 lata, aktualnie konto nie należy już do mnie, ponieważ nie gram już na PL iż moim zdaniem strasznie go zepsuli, dodali nowe rzeczy, zwiększyli lvl itp. Potem zaczęły się serwery prywatne na których gram do obecnej chwili. O Metin2 można rzec że wiem wszystko .Byłam GM na dwóch serwerach. Mój staż na obu serwerach 4-5 mieś.

5. Dlaczego akurat Ja i dlaczego wybiorę wasz serwer ?

Zapoznam się z regulaminem Forum/Gry/. Jestem osobą godną waszego zaufania i powierzenia mi odpowiedzialnych zadań. Jestem spokojną,miłą,kulturalną oraz szczerą osobą,która ma stalowe nerwy ,umie zachować zimną krew, jak już wcześniej wspomniałam.Gdybym został GM pilnował bym porządku, robił bym różnego typu konkursy, łapałabym graczy z nielegalnym oprogramowaniem, pomagała bym graczom, rozwiązywał wszelkiego rodzaju spory, napisał bym jakieś questy, starałbym się jak najlepiej wykonywać moje obowiązki.

P.s : Znam ok 15 tyś komend na pamięć ^_^ B)

6.ILE CZASU POŚWIĘCAM NA SERWER?

Mój czas jaki mogę oferować to:

Od poniedziałku do piątku jest to czas : 13:00 do godziny 22:00-23:00

W soboty jak i w niedziele : od 15:00 do 20:00

.

Pozdrawiam gaz90

Opublikowano

Gdybym byl wlascicielem serwera, nie trafilbys do mojej ekipy.

Czytales wgl swoje smieszne wypociny? Facet 16 lat, ktora zdania nazzym ojczystym jezykiem nie potrafi zlozyc.

Rozumiem ze chciales, aby to wygladalo 'profesjonalnie', ale po co to komu. kto ma czas czytac tyle tekstu, na dodatek bezsensownego.

Napisz krotko i na temat. Nikt nie pogardzi enterami i mala edycja tekstu.

Powodzenia ; )

Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...