Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlatego że jest tu taki Nie ogaR

g0nzol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chce zagrać gdzieś na prywatnym silku jak dawniej ze wszystkimi.

Jeśli nikt nie morze posprzątać tego burdelu wybierzmy razem jednego silka i grajmy wszyscy na jednym serwie od razu lepiej by się grało a nie cały dzień samemu exspić i nawet niema z kim pogadać mało interesujące te serwy....

Myślę że znajdziecie jakieś godne propozycję by wszyscy się zjednoczyli w kupę i grali na jednym serwie razem....

Opublikowano

No może i nie ale naprawdę szukam takiego serwa typu dawniej

-Seidkraft

-Syndicate

-PlaySro

Sporo ludzi grało i aż przyjemnie się exspiło...Mnustwo stali,pvp,dużo graczy polskich...To były czasy a teraz lipa lipa lipa

Opublikowano

bo "mnustwo" osob idzie na inne gry itp... Osobiscie chcialem sam powrocic do silka na jakiegos priva (po 2 rocznej przerwie) . Od 2 dni nie moge pograc na zadnym serwerze conajmniej jednej godziny bo sa jakies bledy i wylaczaja go ... Mysle ze silk juz skonczyl sie na zawsze.

Opublikowano

ZSZC, grałem tam kiedyś! Sam teraz nie wiem, co się z nim stało. Zna ktoś do niego stronę? Długo nie grałem w Silkroada - tam bym pograł.

Opublikowano

Przecież ZSZC Water & Fire padło 2 lata temu... -.-

Co do tematu, było już takich wiele, a przyczyną tego, że całe MPC nie zagra na 1 serwie jest to, że NIE MA żadnego porządnego serwera, tak jak kiedyś. yo.

Opublikowano

bo "mnustwo" osob idzie na inne gry itp... Osobiscie chcialem sam powrocic do silka na jakiegos priva (po 2 rocznej przerwie) . Od 2 dni nie moge pograc na zadnym serwerze conajmniej jednej godziny bo sa jakies bledy i wylaczaja go ... Mysle ze silk juz skonczyl sie na zawsze.

to nie mam pojecia na jakich tureckich/arabskich serverach grasz skoro tak szybko padaja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...