Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne Serwery-Wyrzucanie Z Gry.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest osoba. która bez dwóch zdań mogłaby przekonać mnie dlaczego na prywatnym serwerze wyrzuca mnie z gry a na polskim nie? Polski serwer ma aż 21serwerów, dużo kanałów a lagi są tylko na eventach. Na prywatnym 1 serwer 1 kanał mało osób a wywala jak cholera. Ktoś może to wyjaśnić? Małą dyskusje zrobimy:)

Opublikowano

Servery polskie stoją w niemczech, a utrzymuje te servery gameforge, czyli firma, ktora jest odpowiedzialna za polską (i nie tylko) wersję metina, utrzymują te servery za pieniądze ludzi, którzy kupują w itemshopie.

Pryvatne privy to zazwyczaj slabe chinskie servery oddalone o tysiące kilometrow i sygnal nie zawsze jest dobry lub stoją na słabych komputerach.

239069.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy to zależy od szczęścia czy nie ale grałem na 50 privach a na 3 mnie regularnie wyrzucało, więc nie wiem czy to zależy to szczęścia czy IP ?

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Z lagami nic nie zrobisz . Możesz jedynie wybierać servery stojace na porządnym sprzęcie ;)

Opublikowano

Jaki ty jestes ulomny -.-' po 1. jak ma sie neta 512 kb/s, to tak jest, po 2. za duzo ludzi na serwie i jest przeciazony -.-

to jest chyba logiczne ;> i z tym nie da sie nic zrobic. Chyba ze sprawisz sobie neta min. 2 mb/s

modxp7oj4.jpgPozdro dla wszystkich Modków ^^
Opublikowano

Jaki ty jestes ulomny -.-' po 1. jak ma sie neta 512 kb/s, to tak jest, po 2. za duzo ludzi na serwie i jest przeciazony -.-

to jest chyba logiczne ;> i z tym nie da sie nic zrobic. Chyba ze sprawisz sobie neta min. 2 mb/s

Nie wiem od czego zacząć naprawdę jest mi głupio. Przyszłaś na forum patrzysz o nowy temat i pierwsze co robisz czytasz pierwsze zdanie mojego postu i piszesz swój. Ja nie prosiłem o to, żebyś mi mówiła jaki jestem i co mam, a czego nie. Nasz kolega, który napisał jako pierwszy wyjaśnił chyba czego jest to wina. Durne posty zostaw dla siebie i proszę cię pomyśl zanim coś napiszesz.
Opublikowano

Nie przyszlas tylko przyszedles jak juz -.- widac ze angielskiego nie znasz, bo pisze MALE (facet) nie FEMALE (laska)

no i ta dyskusja cos ci nie wyszla. I nie wiem co autor #2 postu wyjasnil -.- spoko moze to jest dla cb jakies wytlumaczenie ze go wywala

modxp7oj4.jpgPozdro dla wszystkich Modków ^^
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...