Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zainteresowałaby Was taka strona ?

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Wy chętnie weszlibyście na stronę o tematyce gier? Ale takie, które wychodzą na PlayStation 3. Na stronie byłyby równe informacje na temat gier. Misje, mapy, bronie, odblokowania, umiejętności, "znajdźki" i dużo innych? Nie ma być to strona poświęcona recenzjom czy coś w tym stylu. Po prostu opisywać to co wymieniłem powyżej. Stronę mam zamiar robić w HTML.

Opublikowano

Mnie nie zainteresowała by taka strona , ponieważ takie rzeczy są także tutaj na mpc.

Także powodzenia życze ;)

Opublikowano

Stronę robię na zajęcia z informatyki i muszę ją jakoś zrobić. Nie mam pomysłu co na niej zamieścić, więc o tym pomyślałem, bo lubię grać. A zawsze ktoś może wejść i napisać czy taka strona się mu przydała, coś się dowiedział ;).

Opublikowano

mi by się przydała strona typu sklep internetowy ale taka nie typowa dam przykład:

wybieram obudowa kompa do tego wybieram płytę główną zasilacz itp a system oblicza parametry typu czy nie wybrałem zasilacza słabego czy obudowa nie będzie za mała.

a obok cena podana i lista gier jakie ten komputer uciągnie bo dużo ludzi nie zna się aż tak na tym a będą szukać kompa pod grę . będzie tak długo składał aż wyświetli mu się na przykład bf4 - ultra i dobierze cenę jaką chce .

Opublikowano

Jeżeli ktoś to LUBI to pewnie by zobaczył, poczytał.

Ale tutaj chyba też takie coś jest i tutaj jest multum ludzi ....choć mogę się mylić.

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...