Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet GB

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Mam pytanie co do internetu, bo wiem że jest też taki internet np. że co miesiąc mamy 10 GB . Jak to się przelicza na korzystanie z internetu ? To jest 10 GB na pobieranie czy na ogólnie korzystanie ;D

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Masz limit transferu na ogólnie korzystanie z internetu. Obojętnie czy przeglądasz strony czy coś ściągasz to zużywasz transfer. Ale limit transferu mają głównie internety radiowe, a stacjonarne już chyba w ogóle nie mają takich limitów i to je lepiej wybierać. I czasami mogą być oferty że np. przeglądając jakieś konkretne strony to transfer nie będzie się zużywał, ale to tylko w niektórych.

I 10GB transferu do przeglądania stron może jakoś wystarczy na ten 1 miesiąc, ale wydaje mi się że bez problemu zużyje się go szybciej.

Opublikowano

Dzięki .

Wie ktoś może na jakich łączach działa firma MultiMedia ? Może znacie ;D Bo ja się doszukać nie mogę czy to na łączach neostrady czy netii czy czego innego ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Rozumiem że TP to nie jest neostrada TP czy tam orange ? Tylko to jest zupełnie co innego ? ;D

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Kiedyś TP (telekomunikacja polska) teraz Orange ma usługę o nazwie neostrada. Większość linii telefonicznych jest właśnie ich, ale Multi Media chyba z nich nie korzysta.

Opublikowano

Rozumiem że TP to nie jest neostrada TP czy tam orange ? Tylko to jest zupełnie co innego ? ;D

Neostrada to nazwa usługi świadczonej najpierw przez TP S.A., a następnie po fuzji przez Orange Polska. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Neostrada to nazwa usługi świadczonej najpierw przez TP S.A., a następnie po fuzji przez Orange Polska. :)

Czyli rozumiem że MultiMedia nie korzysta z TP ani z netii ? :)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Multimedia Polska zaoferuje abonament telefoniczny klientom TP

19.07.2007

Multimedia Polska, jeden z największych w Polsce dostawców usługi Triple Play, łączącej w jednym pakiecie telewizję, internet i telefon, jeszcze w tym roku rozpocznie świadczenie usług telefonicznych abonentom sieci TP (WLR).

info z 2007r. więc korzysta.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...