Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Internet do xbox

Polak000xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie. Jak podłączyć internet do Xboxa . Wykupie sobie Xbox Live Gold. Xboxa dalej nie mam ale chcę wiedzieć jak podłączyc. Czy wystraczy pociągnąć kabel od Liveboxa ( http://www.komputerswiat.pl/media/2011/136/1880303/livebox2-itx.jpg) i podłączyć gdzieś tam go z tyłu do wejścia lan czy jak to działa ? :D

i jeszcze pytanie.

w xboxie jest skype i youtube? :x

Kontakt : [email protected] Steam : Polak000xD TS3 : ts3.pr0g4ming.pl Room 1,2,3 Nick na ts3 : TheWzychu233

Opublikowano

Siema. Mam pytanie. Jak podłączyć internet do Xboxa . Wykupie sobie Xbox Live Gold. Xboxa dalej nie mam ale chcę wiedzieć jak podłączyc. Czy wystraczy pociągnąć kabel od Liveboxa ( http://www.komputerswiat.pl/media/2011/136/1880303/livebox2-itx.jpg) i podłączyć gdzieś tam go z tyłu do wejścia lan czy jak to działa ? :D i jeszcze pytanie. w xboxie jest skype i youtube? :x

Wystarczy kabel od liveboxa do X360 , co do skype nie jestem pewien ale YouTube jest

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Skype nie ma, ale jest live party zapraszasz znajomych z xbox live i gadacie w max 8 osób.

aha czyli skype nie ma a youtube jest? :D

Jeżeli jest youtube to się cieszę :D

Kontakt : [email protected] Steam : Polak000xD TS3 : ts3.pr0g4ming.pl Room 1,2,3 Nick na ts3 : TheWzychu233

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...