Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 43 lvl - koniec gry? Problemy z teleportem.

Cart1ne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dnia wczorajszego psotanowiłem zagrać w ową grę jaką jest RiseOfMetin. Fabuła, grafika w miare mi przypasowały więc postanowiłem zostać. Lecz dzisiaj doszedłem do pewnego momentu w grze gdzie kontynuacja gry jest nie mozliwa.

wypelnilem wszystkie misje jakie tylko istnialy, ( do mojego poziomu )

Lecz napotkałem staruszkę która miała dla mnie ok 7/8 zadań ( zabij , upoluj , przynieś ) i cały sęk w tym, że wszystkie te misje znajdują się na mapię na która trzeba się dostać przez tp. Co z tego jak na wejściu spotykamy pt ( 3 węży ) Agresywnych (42lvl) które padają mnie na 2 strzały . Inna droga dostania się do tych dalszych mobków jest nie możliwa. Mało jeszcze.

PO pobraniu tych questów zablokowało mi atak. Walka z jakimi kolwiek potworkami poza ręką jest nie możliwa.

Może jednak ktoś wbił większy poziom niż ja. Więc proszę o pomoc ;>

44856074527615395326.png

96367050049006784383.png

28335566029294876797.png

Opublikowano

Zobacz, czy nie masz specjalnego skilla do zabicia ich. Czasami tak bywa. Cóż, możliwe, że gra nastawiona jest na rozgrywkę grupową i żeby robić dalsze misje potrzebny jest jednak jakieś PT. Dlaczego od razu założenie, ze gra kończy się dla Polaków? :P

Opublikowano

rozwiązane. Posiadałem misję na ulepszenie itemka a kiedy ulepszyłem jego właściwości się zmieniły. I nie mogę bić . A misji dalej żadnych nie mam.

dlaczego koniec dla polakow ? Aby wiecej ludzi zaglaedalo do tematu

44856074527615395326.png

96367050049006784383.png

28335566029294876797.png

Opublikowano

Powiem Ci ze dalej bedziesz dostawal wlasnie takie misje i jak rozmawialem z chinczykiem bo jestem w Chinskim Klanie to mowili ze niektore questy to sa dungeony ktore trzeba robic w PT :D wiec mamy ze tak powiem utrudnienie, poniewaz przypuscmy masz jakis tam lvl jeden pasek wbity a 9 Ci pozostalo brak misji i najlepiej sobie na afka zostawic postac i czekac az sie misje zrestartuja dziennie i inne huehue :D.

Pozdrawiam JuicyPussy/PanZua :D.

PS: A co do tego questa co masz, to wlasnie go zrobilem w sumie, postaraj sie lurowac po jednym mobku jak ja robilem na poczatku, zapewne musisz na tej mapie zabic 3 bossow, na 40+lvl ta misja na prawde jest trudna i oczywiscie latow byloby w PT ale iz nie mamy jak zrobic PT no chyba ze masz znajomych to wtedy mozecie razem sobie zrobic, ja wlasnie osobiscie sobie po 1 mobku lurowalem i skonczylem misje :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...