Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube...

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam mały problemik, gdyż chcę ustawić tak, jak ktoś ogląda mój film to automatycznie było ustawione na np. :

- jakość 480p

- oraz szybkość filmu 1.5 lub 2.0

jak to ustawić na stałe żeby jak ktoś zacznie oglądać to będzie miał to automatycznie ustawione.

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

też zależy jaką masz przeglądarke ;p

ja używam opera next 17 i mają tam addon w którym sobie to ustawiasz jak chcesz to masz

http://www.opera.com/pl/computer/next      -- przeglądarka
https://addons.opera.com/en/extensions/details/magic-actions-for-youtube/    -- Addon 

:P a jak masz inną przeglądarke to nie wiem czy są addony, jak masz np firefox to wpisz firefox youtube addon

Opublikowano

Mam Google Chrome ;x

No więc pobrałem YouTube Options no i teraz jak oglądam jakiś filmik to mam "inny" wygląd youtube a po za tym widze tylko filmik i nic więcej xD jak to zrobić żeby było normalnie ?

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

poustawiaj ;p klikasz w górnym lewym i na rozszerzenia - opcje - options - i masz tam wszystko

15jdr8.jpg

i tak możesz sobie ustawić [ albo jak sam chcesz ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...