Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] pliki clienta nowych mobów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce zrobic abym widzial skille nowych mobow/bossow. Do tego potrzebuje pliki clienta z mobami. Mam pliki mobow z clienta pl ale jak je wypakuje to pliki mają 0kb. Potrzebuje te same pliki, ale takie ktore mozna wypakowac pierwszym lepszym packerem.

Opublikowano

tak, :D

te wpisy co mi dales na pw to all dziala tylko musze jeszcze wgrac skille na serwer, a nie moge wgrac bo nie moge wypakowac pliku mobkow bo mam z clienta pl

Opublikowano

Na szczescie wiem jak rozwiazac ten problem :P

Uzywam File Archiver v2.3 , ostatni plik dodany do xml zawsze po wypakowaniu niszczy sie (okb), wystarczy przed nastepnym pakowaniem naprawic ten plik (pobrac z neta i wrzucic gdzie trzeba), dodac na koncu xml utworzony plik tekstowy (moze byc pusty), i nowosci dodawac jako przedostatnie do xml i zawsze sie psuje ten niepotrzebny przez nas dodany :P

przyklad:

zawsze sie psul ten plik

<File archivedPath="locale/pl/effect/ymirred2.tga" type="1"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\effect\ymirred2.tga]]></File>

bo byl ostatni na liscie.

Dodalem wpis

<File archivedPath="locale/pl/effect/zabezpieczenie.txt" type="1"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\effect\zabezpieczenie.txt]]></File>
i teraz sie psuje zabezpieczenie.txt bo jest ostatni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...