Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium VI Tier.

mikoz498

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :)

Mam pytanie odnośnie czołgów premium "dla biednych" :D Otóż, czy czołg VI premium zarabia więcej od premki V tieru? Jak każdy wie w CD-A jest kod na złotko i postanowiłem kupić sobie jakiś nisko tierowy czołg premium.

Dla posiadaczy czołgów V i VI premium proszę o podanie ile zarabiają tak na średnią bitwę :)

Opublikowano

Powiem ci tak Mam PzIV S i powiem ci że czołg zajebisty do zarabiania . Ponieważ ma bardzo celne działko średni dmg to 135. Pancerzem to nie powala ale ujdze to . Graj nim jako snajperem z drugiej lini . Nigdy z pierwszej bo HT 6t cie rozwalą.Średni zarobek przy 2tyś dmg to coś około 35 do 45 tysięcy kasy. A z premką najwiecej wyciągłem 65tyś kasy p 3.5tyś dmg polecam go .

Opublikowano

Mam D. Maxa, na razie mój rekord to 64k z premką (3k dmg). Wadą są drogie pestki (800). Mimo wszystko chyba lepiej zarabiają piątki, ale to wszystko zależy od zadanych obrażeń.

Opublikowano

D.Max nie jest zły jak na swój tier tylko ma słaby pancerz jego najwieksza wada. Ale działko zajebiste. Ja tam wole trochę wiecej dołożyć golda i kupić su-122-44 który lepiej zarabia od Is-6 moim zdaniem . nawiecej wyciągłem nim 170tys kasy .

Opublikowano

Tylko problem z ruskimi czołgami jest taki że ja nie lubię nimi grać :D Żaden rusek mi się jeszcze nie spodobał. Doszedłem do IS i sprzedałem :)

Raczej kupię tego PZ IV. S. Czekam na dalsze opinie ;)

Opublikowano

Hej :)

Mam pytanie odnośnie czołgów premium "dla biednych" :D Otóż, czy czołg VI premium zarabia więcej od premki V tieru? Jak każdy wie w CD-A jest kod na złotko i postanowiłem kupić sobie jakiś nisko tierowy czołg premium.

Dla posiadaczy czołgów V i VI premium proszę o podanie ile zarabiają tak na średnią bitwę :)

d max posiadam go i dobrze mi sie nim gra po 30-60k bez premki z 40-90

Opublikowano

d max posiadam go i dobrze mi sie nim gra po 30-60k bez premki z 40-90

Opowiadaj więcej bajek, jak zarabiasz bez premki 60-70k, a nawet 90k... Chyba z 8k dmg musiałeś mieć -,-

Nie pierdol mi tutaj...

Pz IV S mam, dla porównania dam tutaj T14.

T14 za bitwę 2k dmg 6 fragów z premką ma jakieś 45-50k

Pz IV S ma 60-65k. Do tego Pzką lepszy dmg się zazwyczaj robi. Do tego jest przyjemniejszy w grze.

Oczywiście jeżeli szukasz tanka dla biedaków, to poczekaj na promocję i kup Pz IV S - najlepszy wybór na tierze.

Opublikowano

Na VI rzeczywisty wybór jest tylko pomiędzy TOGiem i Pz IV S. Oba ładnie zarabiają, oboma dmg łatwo robić. działa podobne.

shoob.png

Opublikowano

No i jeszcze dicker max, dobra mobilność, camo, działo i dobra depresja.

Od kiedy to coś ma mobilność (wydaje mi się, że nie ma)

shoob.png

Opublikowano

A moje skromne zdanie, TOG II* służy mi już od długiego czasu. Wspaniała maszyna 1vs1 daje radę nawet z VII tierami na które losowany jest bardzo rzadko, 1400 HP na VI i V tierach robi swoje.

Opublikowano

Od kiedy to coś ma mobilność (wydaje mi się, że nie ma)

Jak ci się wydaje to nie pisz o tym tylko poczytaj wiki.worldoftanks.com

Opowiadaj więcej bajek, jak zarabiasz bez premki 60-70k, a nawet 90k... Chyba z 8k dmg musiałeś mieć -,-

Nie pierdol mi tutaj...

Pz IV S mam, dla porównania dam tutaj T14.

T14 za bitwę 2k dmg 6 fragów z premką ma jakieś 45-50k

Pz IV S ma 60-65k. Do tego Pzką lepszy dmg się zazwyczaj robi. Do tego jest przyjemniejszy w grze.

Oczywiście jeżeli szukasz tanka dla biedaków, to poczekaj na promocję i kup Pz IV S - najlepszy wybór na tierze.

82bb56ac2a4ff593e1a9de9c0e07d2c6.jpg?134

Opublikowano

Ale Ty Adam jesteś głupi masakra :D

Tak samo jak było z twoim kolegą z WG, który daje Tobie informacje co do nerfów... Które szybko obaliłem :D

@ Mi do gusty bardzo przypadł PzIV S.

Opublikowano

Ale Ty Adam jesteś głupi masakra :D

Tak samo jak było z twoim kolegą z WG, który daje Tobie informacje co do nerfów... Które szybko obaliłem :D

@ Mi do gusty bardzo przypadł PzIV S.

Ja chociaż nie mam 12 lat i nie chodzę do podstawówki .

"Wiek nie został ustalony"

Wstydzisz sie swojego wieku ?

Pz.4s miekki + wolny czesto losuje na 8 pozdrawiam

Opublikowano

Dobra nie kłócić się @up :D

Chyba jednak poczekam na promocję PZ IV S. Jestem jednym z tych którzy nie lubią wydawać zbyt dużo na gry free2play ;)

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...