Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Staty

d4wid1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ilu macie zestrzelonych na bitwę? Ja tak po 6-12 oczywiście na zręcznościowej i do tieru 10. Nie wiem czy to dobry wynik więc się tutaj pytam jakie są wasze staty. A i jak jest z systemem losowań to bitew? Bierze mnie do 5-6 czy tam 6-7 a sa 8-9 czy jak tam jest. Po prostu sa wieksze lv niz ja mam.

Opublikowano

Losuje cię do takiego przedziału lvl-owego, w jakim masz najwyższy tierowo samolot. A wynik powyżej 6 na bitwę jest według mnie bardzo przyzwoity, 12 to już bardzo dobrze.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

12 to czasami jest ale 6 to minimum :) Ale tylko raz wyzywali mnie od cheaterów. Tylko że na zręcznościową to 6 to chyba nic takiego? Bardziej podziwiam ludzi którzy mają po 2+ na historycznych i realistycznych :)

Opublikowano

Ja tam totalny newbie 3 level i rzadko kiedy zdarza mi sie kogokolwiek zestrzelic, jak juz kogos zchasuje na smierc to zawsze przyleci sojusznik, odda 3 strzaly i zgarnia fraga ;/

Wiec dla mnie 12 zestrzelen to marzenie poki co ale coraz lepiej mi idzie :D

Opublikowano

Mam 10 w brytyjskich i jeszcze przed patchem kupilem spitfire 10 lv a teraz on ma 13 :P Ale chyba zacznę grać historyjki. Skoro tam za 7 naziemnych jest ok 27k expa :) a w zręcznościowych za 7 czy tam więcej tylko 13k expa :) oto jeden ss z mojej gry ruskami :)

37207191862637631877.jpg

Opublikowano

Mam 10 w brytyjskich i jeszcze przed patchem kupilem spitfire 10 lv a teraz on ma 13 :P Ale chyba zacznę grać historyjki. Skoro tam za 7 naziemnych jest ok 27k expa :) a w zręcznościowych za 7 czy tam więcej tylko 13k expa :) oto jeden ss z mojej gry ruskami :)

37207191862637631877.jpg

Aż tyle chyba nie dają. Kiedyś miałem na historyku ponad 10 naziemnych (średnie czołgi) i dostałem nieco ponad 10k.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

ja miałęćą25k expa na 5 czy tam 6 poziomie samolotu rosyjskim. A zniszczyłem mniej niż 10 naziemnych ale leciałem 15 min

Już wiem 25k bo było x2

Jakieś 2-3 dni temu grałem i w jednej bitwie zestrzeliłem gostka o nicku FireFox coś w tym stylu. Potem napisał Polacy chu** albo coś innego już nie pamiętam. Napisał to normalnie więc się spytałem czy on pl. Odpisał że ja jestem Polską su*a coś w tym stylu. Potem napisał że Polska daje dupy Eu. Gostek ma wielkiego farta że nie mieszka w Polsce a jakby mieszkał i to blisko mnie to bym do niego podjechał bo nikt nie będzie obrażał Polski!!!!!! Tak więc jeżeli ktoś go spotka w bitwie to proszę o jego zestrzelenie z podpisem od D4wid :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...