Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] o zakum fify 14.

Spritti511

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo ktos mowi mi ze jak to kupie to w Ultimate Team nie będe mogl grac

Oczywiście, że będziesz mógł. :) Wystarczy aktywować grę na Origin.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

No wiem że nie ma bo mam fife 12 i 13 orginalną ale teraz jak zobaczyłem to na tej stronie że jest napisane + Ultimate Team to troche sie zdziwiłem i nie chce że kupie sobie tą fife w avansie za 100zł a tu ciach i nie ma FUta

Opublikowano

No wiem że nie ma bo mam fife 12 i 13 orginalną ale teraz jak zobaczyłem to na tej stronie że jest napisane + Ultimate Team to troche sie zdziwiłem i nie chce że kupie sobie tą fife w avansie za 100zł a tu ciach i nie ma FUta

Nie masz się o co martwić. ^^ Nie wiem czy serio jest sens dalszego spamowania. :)

Opublikowano

Siemka mam takie pytanie . Bo widziałem w avansie fife 14 na 99 zł i chciałbym zapytać czy to jest normalna wersja gry ponieważ na necie widziałem że za ok 140/150 chodzi i chciałbym Was sie zapytać czy to nie jest jakiś fake . Link do tego : http://www.avans.pl/electronic-arts-gra-electronic-arts-fifa-14,id-143433

A czy to jest wersja pudełkowa czy jak? :D Czy klucz na e-mail wysyłają? :P

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

No chyba to jest pudełkowa wersja lecz nie jestem pewien i chciałbym właśnie zapytać czy to nie jest jakiś fake .

Specjalnie byłem dziś w Avansie, żeby o to zapytać (Kutno). To normalna wersja płytowa z dostępem do wszystkiego tzn FUT itp. To jest promocją w sklepie internetowym tylko bo w oddziałach 129 zł. :) Mam nadzieję, że pomogłem. :)

Opublikowano

Specjalnie byłem dziś w Avansie, żeby o to zapytać (Kutno). To normalna wersja płytowa z dostępem do wszystkiego tzn FUT itp. To jest promocją w sklepie internetowym tylko bo w oddziałach 129 zł. :) Mam nadzieję, że pomogłem. :)

To dziwnie sie składa bo ja byłem dzisiaj i 99 zł ;D Jak tak to jutro jade z kasą dokładnie zobaczyć

Opublikowano

To dziwnie sie składa bo ja byłem dzisiaj i 99 zł ;D Jak tak to jutro jade z kasą dokładnie zobaczyć

No mi Pan powiedział 129 zł. :P Mogę Ci nawet adres salonu podać. :)

Kardynała Stefana Wyszyńskiego 16 Kutno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...