Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klonowanie itemów

SeQu25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest jakiś sposób na klonowanie itemów? podobno tyle osób to robi a ja żadnego sposobu nie mogę znaleźć.

76561198033711010.png

Opublikowano

Ja oczywiście rozumiem. Większość osób jak się dowie to robi pierdyliard filmików na youtube i jeszcze kewk'owi mówią :/ Ale ja tylko do paru-(nastu(dziesięciu(tysięcy) itemków ;D Chciał bym z 5 snajperek sobie skopiować :/

76561198033711010.png

Opublikowano

Każdy by chciał, to chyba jasne ;p

Sam jakbyś miał to pewnie też byś się nie chciał dzielić w obawie że to usuną, więc się nie dziw innym ;)

5940179274b57121f6e62d.png
Opublikowano

Każdy by chciał, to chyba jasne ;p

Sam jakbyś miał to pewnie też byś się nie chciał dzielić w obawie że to usuną, więc się nie dziw innym ;)

1. dał bym paru osobą. 2 czy ja się dziwie? Po prostu chce parę sniperek to tyle ;/

76561198033711010.png

Opublikowano

1. dał bym paru osobą. 2 czy ja się dziwie? Po prostu chce parę sniperek to tyle ;/

Były już takie tematy...

Ja pamiętam ostatni post, w którym typek pisał jak to się robi :P

Poszukaj w mpcforum.

//Może napisz? Nie każ od razu wszystkim szukać

1377531174-U173186.png

Rekrut
Opublikowano

Słyszałem tylko o jednym sposobie ale nie potwierdzam nie sprawdzałem...

Gdy jest wyłączenie wszystkich serwerów jeżeli grasz wyskoczy ci ze za 220sec cię wyloguje w ostatnich 5sec przekładasz z sejfu itemki do siebie tyle...

Dodam ze jak to jest prawda i tego nie naprawią to co to za gra jak człowiek skopiuje sobie magazynki do snajp gdzie tu przyjemność ...

Opublikowano

trzeba zgłębić swoją wiedze troszke, to nie jest takie proste że klikniesz na itemek, zalozysz go czy cos, w cheat enginie kilka kliknięc i dublujesz to 92307892378423 razy... na unknowncheats.me jest gdzieś opisane + filmik na yt i ogólnie sporo tam jakichś takich przydatnych rzeczy, poza cheatami

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...