Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi

dolidius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciales sie spytac czy wy tez macie takie lagi? Nie moge przez to wyjsc do golda...To sie zaczelo wczoraj. Mam 120pingu a takie lagi ze nie wiem... Wszystko puszcza mi z okolo 2 sekundowym opoznieniem, ciagle mi wywala na jakies 10s proba odnowienia polaczenia i co jakis czas nie moge sie ruszac, chociaz widze co inni robia :( Pomozcie, moze jakies rady? W innych grach jest normalnie, tylko w lolu tak mam...

dolidius_eune_67_6.png

Opublikowano

Zainstaluj pogram Cfosspeed,wyłącz jakiekolwiek torenty,gg,przeglądarke itp . Możesz też przeskanować komputer przed wirusami .

Opublikowano

Mam dokładnie to samo! Z początku myślałem że mój brat coś ściąga to sobie myślę a poczekam, a teraz? cały czas mam lagi i przez to skończyłem 2 dni temu grać w league of legends. Nawet laptopa sformatowałem i instalowałem te całe programy jak CCleaner i nic, zupełnie nic nie pomagało.

sygna1.jpg

Opublikowano

Nie,ja mam normalnie weź w cmd wpisz ping google.pl -t , jak będziesz miał zbliżony ping jak w lolu dzwoń do dostawcy mi pomogło jak miałem taki problem ;>

Opublikowano

Ja też mam lagi, Riot zapewna coś robi lub serwery im szwankują wystarczy poczekać i przejdzie.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie sadze zeby przeinstalowanie jakis programow tu pomoglo bo kolega tez tak ma (korzysta z innego lacza internetowego). Sproboje wylaczyc ten proces pmb moze pomoze :3

dolidius_eune_67_6.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Sory , że odkopuje temat , ale mam teraz ten sam problem  ,wie ktoś jak to naprawić ? Mam internet z Vectry...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...