Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta V

Wolfik512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do teraz nie mogę uwierzyć... Gta V na prawdę jest takie krótkie? Przeszedłem wszystko po za paroma znakami zapytania (te misje po boczne) w 2 dni... Mam jakiś błąd czy to naprawdę jest takie krótkie.

Opublikowano

Ja dokładnie jak UP. Gram umiarkowanie, poznaję wszystkio całe miasto itp a misje robię umiarkowanie również. Poświęcam około 3h co 2 dni na grę.

Single to jest dopiero przedsmak Online :D

Opublikowano

GTA jest krótkie ? Porównaj sobie z innymi współczesnymi grami których single zrobisz w 5h (cody, BFy i inne ścierwa) albo Saints Row IV (też sandbox jak gta) które skończysz w zaledwie 10h wraz z misjami pobocznymi.

W dzisiejszych czasach wszytko jest nastawione na multi. Sam achievemnt w którym trzeba wbić 100lvl wskazuje że w multi będzie co robić.

A grając po 16h dziennie (tak zdarzyło mi się...) i robić tylko misje fabularne, nie czerpiąc przyjemności z dodatkowych aspektów gry, nie dziw się że gra wydaje się krótka.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...