Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inni Niż My

SmokŻycia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z tego ,że mają inny kolor skóry oni tak samo mogą myśleć o nas więc mnie to nie przeszkadza..

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

ja tez kaceptuje osoby innego koloru skry wyznania, subkultury, stanu majatkowego czy orientacji seksualnej . przeciez to nie wina czarnoskorgo ze jest czarny. to nie on sobie tak wybral wiec nic innym do tego. nie rozumiem ludzi ktorym to przeszkadza, wg mnie ziemia jest dla kazdego, czemu wszedzie nie moze byc tak jak np. Angli ze kazdy patrzy na siebie a nie na innych. taki jest moje zdanie na ten temat

Opublikowano

Mi sa obojetni, tylko ze polki leca na "kolorowych"... No ale nie lubie muzumlanow bo oni nie lubia calego swiata i zabijaja ludzi.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

co do rasy akceptuje wszystkich

....

orientacja seksualna ?? ... lesbijki ledwo co akceptuje.. gejow i bi ?? wcale !

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Mi sa obojetni, tylko ze polki leca na "kolorowych"... No ale nie lubie muzumlanow bo oni nie lubia calego swiata i zabijaja ludzi.

Dokladnie

Akceptuje wszystkich oprocz muzulumanow! Powinni ich wybic co do jednego...

Jesli chodzi o orientacje, lubie lesbijki ale pedałow nie trawie..

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Murzyni- Są ok dobrze w kosza grają^^

Azjaci- Rzl Metina zrobili

Reszta- Są zajebiści

Każdą religię trafię oprócz islamskiej

No bo po jakiego chuja napierdalać kogoś kamieniami bez powodu aż umrze ??

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

"Dopóki kolor skóry znaczy więcej niż kolor oczu, dopóki są na ziemi głodni, dopóki jedna rasa panuje nad drugą nie ma pokoju - jest wojna" Bob Marley

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

"... I wszyscy żyjemy w Babilonie..." A co do tematu to ja szanuje wszystkich. Kazdy robi co chce a mnie to nie ochodzi w co wierzy. Ja preferuje raczej wiare na wesolo niz nudne,smutne piesni.

PS. A co sadzicie o policjantach bo ja JP na 50% bo troche sie jeszcze boje ? (oczywiscie zart...)

Admin Cienia
Opublikowano

Ludzie jak ludzie, tylko że jak mają pracować normalnie w polsce to się opierdalają..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

mi nie przeszkadzają na świecie .....

a nawet ich podziwiam....

ciężko pracują na to, żeby ludzie się z nich nie śmiali i nie gardzili nimi

a co do orientacji seksualnej to tak samo jak Mike i Papa Smurf ; d

Być zajebistym...

Opublikowano

Do takich nic nie mam człowiek to człowiek

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

ja tam nie patrze na kolor skory niewazne czy czarny czy jakis inny a co do lesbijek lubie je oczywiscie ale pedalow to bym palil na stosie... nie cierpie ich

Opublikowano

Czarni - Gud

Żóltki - gtfo.

Geje - gtfo

Les - Gud

Bi - gtfo

Admin Cienia
Opublikowano

mi nie przeszkadzają na świecie .....

a nawet ich podziwiam....

ciężko pracują na to, żeby ludzie się z nich nie śmiali i nie gardzili nimi

a co do orientacji seksualnej to tak samo jak Mike i Papa Smurf ; d

Chyba se jaja robisz. ^^ W mojej poprzedniej robocie było 4 murzynów, za to jak pracowali wyjebałbym ich już po 3 dniach..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Chyba se jaja robisz. ^^ W mojej poprzedniej robocie było 4 murzynów, za to jak pracowali wyjebałbym ich już po 3 dniach..

może akurat tak Ci się trafiło ; d

ja podziwiam murzynów z afryki ; d

nie mają kompa i żyją o_0

a tak naprawdę to nie mają jedzenia, myją się w brudnej wodzie i jeszcze piją to potem....

gdyby zamienić się rolami to wątpię żeby dużo białych ludzi przeżyło w takich warunkach co oni teraz są....

Być zajebistym...

Opublikowano

może akurat tak Ci się trafiło ; d

ja podziwiam murzynów z afryki ; d

a tak naprawdę to nie mają jedzenia, myją się w brudnej wodzie i jeszcze piją to potem....

gdyby zamienić się rolami to wątpię żeby dużo białych ludzi przeżyło w takich warunkach co oni teraz są....

hehehe - trafiło się - a to dobre - ja siedzę już jakiś czas i te je... ku... znam - nic innego jak pie... obiboki - maja nas białych głęboko gdzieś i to oni są rasistami w stosunku do białych - mówisz takiemu zapier... pozamiataj plac ( no bo do niczego się innego nie nadaje) a on idzie jeb... do stołówki bo jest zmęczony i tak w kolko wiec kiedy ma pracować - takie przykłady można by szerzyć - dopóki nie wyjechałem do UK czarni mi nie przeszkadzali - teraz odjebał bym ich wszystkich ....

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Jest taki żart:

Informatyk do informatyka:

-Jak nasi przodkowie mogli żyć bez komputera?

-Nie mogli. Przecież wszyscy poumierali.

@TOPIC:

Ja nie mam nic do innych, oprócz islamistów (tak jak wiele x UP ode mnie wspomnieli) i Turków.

Turcy się w internecie nie umieją zachować, tak jak popatrzę na "pokolenie xD" to różnicy prawie niema - ale możecie powiedzieć "ty się nie znasz przecież jesteś niewiele starszy", ale ich obserwuje :)

Turcy jako kultura są spoko.

@2UP:

Mój ojciec mi opowiadał, że pracował z nim jakiś murzyn z Wysp Owczych, i też się opierdalał - to tradycja ^^

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...