Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dolina Orków I Swiątynia Hwang

sudiah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.. kurcze moze ktoś będzie wiedział co mam zrobic .. w ogóle nie chcą mi sie odbugowac te 2 mapki .. oto moje portmap.ini

To jest ukryta treść, proszę

ss port mapa

1cz

nowyobrazmapabitowapj.th.png

2cz

nowyobrazmapabitowa2r.th.png

zdjęcie robiłem jak miałem spolszczony portmap teraz mam ten by ziomeek (ale ciągle na tym samym portmap.ini jestem)

mam pliki,mapy,questy z plików Insomni.. innym wszystkie mapy dobrze chodzą a mi nie działaja =/

5.214.17.100 to moje IP

uzywam portmap by ziomeek

na spolszczonym port mapie tez mi nie działało.. nie mam pojęcia co tu jest nie tak.. moze ktoś z was bedzie wiedział

[nie wiem czy to pomoze ale na serwa dałem tylko 350ramu bo narazie tylko sam jestem i go edytuje .. moze mam dac więcej ?? ^^]

Opublikowano

Nie prawda nie trzeba minimum 1GB ramu na serwa ja dalem 912 i wszystko odbugowane musisz miec portmapa dobrego. ODRAZU MOWIE TO NIE MOJ PORTMAP.

tutaj link: http://www.4shared.com/file/149075246/d9396707/PortMap_Up_By_KoCu.html

i musisz tak zmiec IP na wlasne z hamachi z koncowka ''.100''

i wykasowac IP 3306 lub cos takiego bo to jest dostep do twojego hasla do navikat radze skasowac.

i Tyle z mojej strony

Opublikowano

Portmap nie ma nic wspolnego z mapami w metku! On jest tylko do odblokowywania portow sieciowych =.=!

Zeby mapki odbugowac, musisz wgrac nowe pliki map na FTP.. gdzies byly na forum, a jak nie bedziesz mogl znalezc to zrob nowego serwa i skopiuj stamtad mapy i wgraj do starego.

Pozdrawiam

asdvj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...