Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 1/2 i nockruka..

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam windows 7 32bit home premium. Więc tak włączam grę i nie pokazują mi się początkowe animacje dobra tyle to ok... ale później gram około 15 min i zacina mi się tak gra że już się nie odlaguje i koniec musze resetować komputer. Szukałem w necie nic nie znalazłem. :/ help xD

Opublikowano

Ten windows nie nadaje się do gier... Podobno Windows 8 w tej kwestii jest już lepszy. Ale każdy ma inne zdanie na ten temat.

Opublikowano

Ten windows nie nadaje się do gier... Podobno Windows 8 w tej kwestii jest już lepszy. Ale każdy ma inne zdanie na ten temat.

Zgodze się z tobą , mam podobnie WIn 7 i starsze gry typu Gothic nie pójdą .... taki sam Problem ;/

Jestem jednak ucieszony tym :

• Gadu Gadu:Było, ale ukradły tłuczki do ziemniaków.

Też oglądałem GalaAnonima :D

Opublikowano

Co wy gadacie, że sie nie nadaje, ja mam takiego samego win'a i mi wszystkie gothic'ki ładnie chodzą

Taka prawda NIE Nada się. Gothic/ Gothic 2 już jest dosyć "czasową" grą, więc najlepiej wczesniejsze OS'ki brać np XP.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

• 1 rok później...
Opublikowano

Miałem dokładnie tak samo, na XP'ku. Pomogła wymiana albo przeczyszczenie wiatraka od procesora.

Co ma wiatrak do gry?!

A co do tematu:

Po 1. Zobacz, czy ci ustawienia pociągają grę.

Po 2. Zmniejsz ustawienia.

Po 3. Sprawdź, czy nie masz procesora lub karty graficznej zepsutej.

Po 4. Może zmień system operacyjny?

I mam na komputerze Gothic II NK i działa! (Windows XP)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam nie wiem co wy macie za piły motorowe,czy tam lodówki mam laptopa z windows 7 i za pierwszą instalacją gothica i za setną działa bez zarzutu,prawdopodobnie macie błędy w systemach albo ubytki lub coś po stronie gry.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masz po prostu coś z systemem i tyle.

Ja mam win 7 32bity i gothic 1,2,nk bez zarzutu działa nawet trybów zgodności nie muszę dawać.

Przerywniki normalnie działają tylko są w mniejszym rozmiarze.

mojasygnan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...