Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj zacząłem używać sida's auto carry+vayne mighty assistant. Jeszcze nic nie grzebałem w ustawieniach i myślę że wszystko działa poprawnie jednak mam jeden problem:

W przeciwieństwie do innych skryptów już na początku gry mam ustawiony automatycznie "Target Selector" w dziwny sposób. Support ma zazwyczaj "5" zaś adc "1" top "4" mid "2". Czyli wręcz odwrotnie jak powinno być. Moja vayne zamiast bić ADC atakowała SUPPORTA więc zmieniłęm Target Selector adc na "5" a supporta na "1" , ale nic się nie zmienia. Vayne atakuje wciąż Tarica mimo że adc jest w zasięgu i ma low hp.

Nie wiem jak rozwiązać ten problem. Dodam że nie używałem sida's auto carry i vayne mighty assistant osobno bo zacząłem z nich korzystać jednocześnie i nie wiem co jest źródłem problemu. Nie gram nią na razie rankedów bo bijąc supporta niewiele zdziałam. Prowizorycznie wyłączyłem teraz focus na supporta uzywając "x" ale wtedy w ogóle go nie atakuje, co nie rozwiązuje mojego problemu.

I jeszcze takie pytanie: Nie korzystałem z SAC i zabardzo nie wiem jak to jest z tymi pluginami do niego. Czy vayne mighty assistant to plugin do SAC czy osobny skrypt?

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Ale ten target selector jak ma "1" to jest to pierwsza osoba którą bije czyli jest jak należy. Support ma "5" czyli jego bije jako piątego :P Ten skrypt to nie jest plugin do SAC, jest to osobny skrypt ale współgra z nim. Pluginy SAC wrzuca się do folderu common pod nazwami "SidasAutoCarryPlugin - NazwaChempiona"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a jak zainstalowac Autocarry z mighty vayne ? ja mam dodane te 2 w custom scriptach 2 zaznaczone inject bol itd ale nie dzialaja ze soba ;/

+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...