Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Recoil

Miracle7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy tutaj nie ma zadnego no recoila ani nic w tym stylu >.< k1 jest dosyc celna bronia. Na mapach explosive bez problemu mozna nia sciaga przez cala mape. Na filmiku stoi bardzo blisko sciany wiec dobrze trafia. Odrzut oczywiscie tez ma maly. Nie da sie nic zrobic. Mozesz jedynie ustawic czulosc myszki i nauczyc sie panowac nad bronia, tzn w momencie strzelania celujesz minimalnie nad glowa i bardzo powolutku ciagniesz myszke na dol co daje efekt taki ze celownik masz w miejscu. Btw. Jak mozna nie ogarnac odrzutu k1? -_-

Opublikowano

Po subach widać jaki koleś jest "pro z tym no recoilem". To zależy od wprawy,on w dodatku poszedł na skróty (k1 mieć recoila to sztuka).Ja takiego famasem mam recoila jak on k1...

@Down.Przepraszam panie profesorze za mój błąd ... Wybaczysz mistrzu... (tak naprawdę nic mnie nie obchodzi co napisałeś ale okej <_< )

@Edit 2. Down. O ten tramwaj co nie jeździ.Musisz każdy post każdego negatywnie komentować?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Po subach widać jaki koleś jest "pro z tym no recoilem". To zależy od wprawy,on w dodatku poszedł na skróty (k1 mieć recoila to sztuka).Ja takiego famasem mam recoila jak on k1...

nie wiem czemu wszyscy uwzieli sie na famasa wg. mnie on nie ma jakos bardzo wielkiego recoila, przy kucnieciu powiedzial bym ze ma bardzo maly recoil

@up o co Ci wgl chodzi ?!

Opublikowano

nie wiem czemu wszyscy uwzieli sie na famasa wg. mnie on nie ma jakos bardzo wielkiego recoila, przy kucnieciu powiedzial bym ze ma bardzo maly recoil

@up o co Ci wgl chodzi ?!

Może nie ma dużego recoila, lecz to jest jak w fizyce, jedna siła oddziałuje na drugą.

W tym przypadku szybkość na recoil, czyli odrzut. Broń jest tak szybka, że wydaje się jakby miała duży recoil, trzeba go umieć opanować ;-)

co zrobic zeby nie miec takiego duzego Recoila..

cos w tym stylu ...

Musisz poćwiczyć grę myszką, to znaczy:

• Musisz umieć opanować myszkę, jak recoil idzie w górę musisz delikatnie myszę przesuwać w dół i taka w tym trudność :D

Gdy jest włączona w hacku opcja no recoil to celownik cały czas stoi w miejscu.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...